sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Dia Mundial de la Sordesa

Día mundial de la sordera

Avui, 26 de setembre, se celebra el Dia Mundial de la Sordesa.

Una efemèride que pretén donar-nos un toc d'atenció i conscienciar-nos sobre la complicada situació en la qual es troben les persones amb problemes auditius. Actualment, la Confederació Estatal de Persones Sordes està desenvolupant una important labor per a fer més visibles les reivindicacions d'aquest col·lectiu, sobretot a arrel de la inestabilitat econòmica i les retallades. És per això, que durant aquests dies, l'associació està difonent a través de les xarxes socials missatges de sensibilització sota la paraula “Igualtat”. També fan ús de vídeos, on representants polítics, artistes, esportistes, i famosos es posicionen a favor de la igualtat de drets per a tothom.

Avui a Twitter, per exemple, tots els missatges relacionats amb aquest Dia Internacional de les Persones sordes porten l'etiqueta #DIPSordas.

Des de la Confederació volen animar a les persones amb discapacitat auditiva a fer-los arribar els seus missatges per qualsevol via, xarxes socials o mail: comunicació@cnse.es i els difondran.

Feina de tothom!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu