sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Discapacitat i feina

‘Discapacitat vs Mercat Laboral: Aspectes a considerar per a la inclusió en l'ocupació ordinària’ és el curs universitari d'estiu que s'impartirà a la Universitat Rei Joan Carles de Madrid durant els dies 1 al 3 de juliol.

Els organitzadors d'aquest curs tenen com a principal objectiu promoure els principis de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), fomentar l'ús de bones pràctiques d'ocupació i discapacitat dins de l'empresa i potenciar l'interès pels coneixements necessaris sobre la inclusió de persones amb discapacitat a llocs de treball competitiu a les empreses.

El curs també vol donar una visió reflexiva i crítica sobre la situació actual en material d'ocupació i persones amb discapacitat, així com exposar els aspectes que afavoreixen la incorporació al mercat laboral a les persones amb alguna minusvalidesa.

Dilluns que ve 1 de juliol tindrà lloc la inauguració del curs a càrrec del rector de la Universitat Rei Joan Carles, Pedro González-Trevijano, el director general de Polítiques de Suport a la Discapacitat i del Real Patronat sobre Discapacitat, Ignacio Tremiño, el president de CERMI (Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat), Luis Cayo Pérez Bueno, el vicepresident executiu de la Fundació ONCE i  president de Fundosa i Ceosa, Alberto Durán, i el president de la Fundació Universia, Ramón Capdevila.

El dia 3 de juliol finalitzarà el curs amb una conferència titulada ‘L'impacte de la crisi econòmica a les persones amb discapacitat i les seves famílies’ oferta per Luis Cayo Pérez Bueno, president del CERMI.

Aquest curs és una bona oportunitat per a entendre que discapacitat i món laboral no estan tan lluny i tampoc són incompatibles.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu