sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Dos discapacitats molt capaços

Un emprenedor de Ferrol amb una malaltia mental i una altra de Llauris sense visió en un ull aconsegueixen una ajuda de la Fundació ONCE per engegar els seus propis negocis. Els protagonistes d'aquesta història són Agustín Codina i Gemma de la Muntanya Garrido, dos veïns de la comarca que van haver de renunciar als seus oficis. Ell treballava com a mecànic, mentre que ella es dedicava al disseny d'interiors, a causa de la seva discapacitat.

Agustín pateix un trastorn bipolar i Gemma manca de visió en un ull a causa de la seva diabetis, però això no els ha pogut impedir complir somnis i, d'aquesta forma, han accedit al mercat laboral mitjançant l'engegada dels seus propis negocis. Gràcies a un programa de la Fundació ONCE podran fer realitat el seu somni.

Amb l'ajuda de 6.000 euros que proporciona el programa de l'ONCE, Agustín espera engegar abans del pròxim estiu una escola-taller de cuir i marroquineria. Des de jove ha treballat amb el cuir, però no va ser fins que li van diagnosticar la seva malaltia quan es va plantejar fer d'aquesta afició el seu mitjà de vida.

D'altra banda, ha rebut 7.000 euros de la Fundació ONCE que invertirà en l'engegada de A dos velas, una empresa que oferirà activitats nàutiques tant a discapacitats com a no discapacitats a bord d'un veler adquirit a Alacant.

Bravo per Agustín i Gemma i per aquestes dues precioses històries que ens demostren dia a dia que la discapacitat no t'imposa cap límit, si ho somies, no podràs fer!

Fuente: lavozdegalicia.es

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu