sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

L'art, ¡sí es toca!

Les persones amb discapacitat visual podran gaudir d'alguns dels quadres més famosos del Museu del Prado.

Sota el títol “Avui toca el Prat”, el Museu del Prado ha impulsat una exposició orientada a fomentar l'art entre les persones amb discapacitat visual. La mostra d'obres està formada per reproduccions en relleu (amb diferents textures i volums) de sis de les pintures més representatives del Museu.

Les pintures que conformen l'exposició estan adaptades per a  ser recorregudes i tocades amb les mans dels visitants. Les obres que es poden trobar són:

Noli me tangere, de Correggio; La Fragua de Vulcano, de Velázquez; El quitasol, de Goya, La Gioconda, del taller de Leonardo da Vinci; El cavaller de la mà en el pit, del Greco i la Natura morta amb carxofes, flors i recipient de vidre, de Van der Hamen.

La mostra pictòrica es complementa amb panells i cartel·les en braille al costat d'una audioguia de suport per a indicar a l'usuari les instruccions necessàries per a realitzar el recorregut tàctil pels quadres i poder entendre millor cadascuna de les obres.

“Avui toca el Prat” és una exposició temporal que podrà visitar-se fins al 28 de juny.

Valida sin barreras, sempre a costat de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat, se suma a aquesta mena d'iniciatives a favor d'un món més inclusiu i lliure de barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu