sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

El braçalet detector d'emergències

Tan fàcil com posar-se una joia i tan imprescindible com per a salvar vides.

Dissenyen un braçalet que permetrà detectar a temps real arrítmies cardíaques, temperatura, desplaçaments i fins i tot caigudes en les persones majors. El dispositiu és equivalent al botó d'ajuda intel·ligent però sumant-li serveis de telemetria i teleassistència.

Principalment està dirigit a persones de la tercera edat, i està pensat especialment per a la vigilància geriàtrica. És únic en el seu tipus, ja que de moment, els equips de monitoratge personal que existeixen en el mercat són usats per atletes que vigilen per si mateixos el ritme cardíac abans i després dels exercicis.

El braçalet treballa a partir d'algorismes matemàtics que són capaços de traduir els senyals del cos en pulsacions electròniques. Aquests, són transmesos gràcies a la tecnologia GPRS a una plataforma de serveis. Allí es valida la informació, i es classifica el nivell d'alerta, i depenent del nivell, es prenen decisions: es pot actualitzar simplement l'expedient o bé enviar un missatge als serveis mèdics d'emergència.

L'objectiu és controlar l'estat de salut general de l'usuari i oferir-los seguretat i tranquil·litat, tant a ells com als seus familiars.

Aquest projecte el duu a terme l'investigador universitari Alejandro Morales Ruiz de l'Institut de ciències Nuclears de la UNAM. De moment, estan treballant en el quart prototip, i s'espera que sigui el definitiu per a sortir ja al mercat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu