sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

El corredor inassolible: SAÚL MENDOZA

Saúl Mendoza és un antic atleta en cadira de rodes considerat el més notable atleta de Mèxic en l'esport paralímpic.

Saúl Mendoza va adquirir poliomielitis quan tenia sis mesos d'edat i es va criar jugant diferents esports. Es va involucrar en l'activitat esportiva com a part de la seva rehabilitació física després de ser inscrit a l'escola de Rehabilitació DIF, lloc on va experimentar les seves primeres incursions esportives, ja fos amb crosses o en cadira de rodes i des d'aquest moment, li va néixer la passió per l'esport. Als 15 anys va començar a jugar al básquetbol ja que posseïa un talent natural per a la velocitat. Immediatament els entrenadors ho van convèncer perquè canviés d'esport i incursionés en les pistes d'atletisme. Després del seu important triomf en la Marató Internacional de la Ciutat de Mèxic al 1985, Saúl Mendoza, va ser convocat per integrar a la Selecció Mexicana d'Esports Sobre Cadria de Rodes, quan tenia 19 anys d'edat. 

En els Jocs Olímpics de 2000 va acabar en primer lloc en l'esdeveniment de demostració de Masculina 1500m cadira de rodes. També va quedar segon en el mateix esdeveniment en els Jocs Olímpics d'Atenes 2004. Això li va valer el sobrenom de el “Atleta del segle” de l'esport mexicà l'any 2000.

Va guanyar sis medalles en diferents esdeveniments d'atletisme als Jocs Paralímpics: 2 ors, 1 plata i 3 de bronze, en una carrera que va abastar a partir de Seül 1988 a Pequín 2008.

A més va ser portador de bandera per a l'equip mexicà en el Sídney 2000 i Pequín 2008 en els Jocs Paralímpics.

Un corredor sense límits i que a més ajuda als altres oferint conferències en les quals motiva als nens i joves amb algun tipus de discapacitat perquè no deixin de lluitar pels seus somnis.

Font: http://saulmendoza.com.mx/

Fuente imagen: http://www.runners.mx

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu