sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

El Fòrum Internacional de Disseny Universal compleix el seu objectiu

disseny universal

El Fòrum Internacional de Disseny Universal, celebrat del 17 al 18 de febrer a Màlaga,  ha tancat les seves portes complint els seus objectius de sensibilitzar, promocionar i mostrar exemples de bones pràctiques de disseny universal.

En aquesta segona edició, aquesta trobada única a nivell nacional que aborda tots l'àmbits de la vida que poden ser millorats pel disseny universal, ha doblegat el nombre d'expositors. Així mateix ha aconseguit la xifra de més de 650 congressistes inscrits.

Els assistents han debatut i compartit idees en les conferències per aconseguir un món més accessible per a tots i en el qual els ciutadans puguin gaudir dels productes i serveis de manera global.

D'altra banda, s'ha incitat a transformar a les organitzacions de manera que incorporin el disseny universal de manera definitiva, que no sigui una moda o es quedi en actuacions aïllades, sinó que es conscienciï a tots i cadascun dels quals componen l'estructura de les empreses.

Així mateix, en la zona expositiva, es van presentar productes nous, com a sistemes de georeferenciació sense marge d'error per a ser utilitzats per tots els usuaris, dormitoris infantils pensats perquè els nens també puguin gaudir d'una àrea de jocs accessible i oficines virtuals de fàcil ús.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu