sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

El Metro de Barcelona endarrereix la seva accessibilitat fins al 2014

foment de l'accesibilitat i l'autonomía personal

Les barreres arquitectòniques dels bescanviadors del Meto de Barcelona, estacions on conflueixen dues o més línies, retardaran l'adaptació completa del suburbà per a les persones amb discapacitat i la gent gran amb problemes de mobilitat fins al 2014, encara que al principi es preveia totalment accessible per al 2012.

El president de la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (Cocemfe) a Catalunya, José Maria Ballesteros, entén com un despropòsit que les estacions estiguin adaptades però no els passadissos que les connecten, ja que això impedeix a una persona amb mobilitat reduïda moure's com els altres usuaris.

Les obres per adaptar la connexió entre el Metro i l'estació de Renfe del Passeig de Gràcia començaran el 15 de gener, amb la instal·lació d'ascensors fins al carrer i la supressió de graons en els passadissos, per la qual cosa en un any se suprimiran absolutament les barreres arquitectòniques, han avançat fonts municipals.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu