sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

El primer gratacels giratori

Us imagineu un edifici que giri 360 graus i pugueu veure sempre com es posa el sol? Fet!

Dubái ja està preparada perquè es construeixi el primer gratacels giratori del món. Aquest edifici tindrà 80 pisos, que poden girar 360 graus de manera independent, així, cadascun, pot escollir si vol més llum o menys llum, si prefereix gaudir de les vistes d'una part de la ciutat o una altra, des del llit o del saló.

La torre es diu “Dynamic Tower” i el seu autor, el famós arquitecte David Fisher, ja ho té tot preparat per a la seva construcció. Està previst que al 2020 sigui una realitat.

Per començar a fer dentetes, us direm que cada apartament costarà 30 milions de dòlars i ocuparà un pis complet. Els propietaris podran triar la velocitat de rotació a voluntat, encara que els seus veïns prefereixin una altra diferent. Es pot programar perquè giri com el sol, i veure albades i capvespres.

El control del gir es fa gràcies a panells computarizados o comandaments de veu.

Però… on aniran col·locats els ascensors? Al centre. I és que el “Dynamic Tower” serà el primer gratacels preconstruït. Això vol dir que cada pis es construirà a part i s'assemblarà. I és aquí, en el nucli fix de l'edifici on es trobaran els ascensors.

Tenim moltes ganes de saber com seran aquests elevadors!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu