sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

El turista con discapacidad gasta un 80% más

La despesa mitjana del turista amb discapacitat és un 80% més elevat. Així ho confirmen les últimes dades exposades en l'IV Congrés Internacional de Turisme a Àvila.

És per això que les organitzacions i entitats incideixen en la importància de potenciar aquest nínxol de negoci tan necessari per a remuntar el sector.

Les noves tecnologies i els avanços en aplicacions per a telèfons intel·ligents i tauletes exerceixen una gran labor sobre aquest tema, ja que recopilen i faciliten informació sobre turisme i mobilitat accessible.

En Vàlida sense barreres també hem recollit informació sobre les últimes aplicacions accessibles per a tod@s (veure Aplicacions Accessibles I, Aplicacions Accessibles II i Aplicacions Accessibles III), a les quals avui sumarem *NOU-O.

*NOU-O és una aplicació per a professionals del sector turístic que incorpora informació de la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (*Predif) sobre monuments, espais naturals i allotjaments.

Aquesta tecnologia ofereix un servei d'organització, comercialització i gestió integral de viatges i esdeveniments adaptats a les persones amb discapacitat. A través d'aquesta, les agències podran consultar, informar i organitzar destins tenint en compte l'accessibilitat. D'aquesta manera, i gràcies a que pot ser del seu interès formar part d'aquesta mena de xarxes, se sensibilitza als operadors i a la resta del sector turístic en pro de l'accessibilitat.

Aquí teniu més informació.

Per més estius sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu