sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

El Válida sin barreras CB MIFAS guanya la Lliga catalana de bàsquet en cadira de rodes

Després de l’última victoria del passat diumenge front l’UNES – Unió Esportiva, el Válida sin barreras CB MIFAS és matemàticament campió de la Lliga catalana de bàsquet en cadira de rodes. A falta encara de l’últim partit, l’equip gironí ha guanyat tots els partits guanyats i poden aspirar a proclamar-se campió invicte el pròxim 30 de maig en Reus, front el CEM Hospitalet de Sant Nicolau.

Des de que el Válida sin barreras CB MIFAS iniciés la temporada contra el MASTERS FCEDF, el passat 19 d’abril, ha demostrat un gran domini sobre la pista. La dedicació i l’esforç ver les dures condicions -com ara comptar amb menor número de jugadors- han deixat veure un gran esperit de competició i amistat. Ara toca recollir els fruits d’un dur treball: el merescut triomf de la Lliga catalana.

Però no només es tracta de guanyar, sinó també de fer-ho bé. La combinació de jugadors veterans amb noves incorporació ha permès un joc sempre viu, fresc i amb un gran sentiment d’equip. El resultat? Victòries amb diferencies de fins el doble de punts sobre l’equip contrari.

Des de Válida sin barreras volem felicitar a tots i cadascun dels jugadors, per la seva vistoria, però sobretot per demostrar un gran esperit de superació. Felicitats i gràcies per demostrar que un món sense barreres és possible!     

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu