sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevador pneumàtic de buit

elevador pneumatic salvaescales

L'elevador de buit, o també conegut com a sistema pneumàtic de buit, és un ascensor per a la llar formada per un conducte vertical cilíndric i una cabina que se situa en el seu interior mitjançant l'extracció d'aire. Aquest elevador està dissenyat per a una fàcil instal·lació en aquells llocs on és impossible, ja sigui per dificultats arquitectòniques o tècniques, instal·lar un ascensor convencional.

AGILE és l'elevador buit de l'empresa Válida sin barreras, dissenyat per a una fàcil instal·lació i que no requereix fossat.

El funcionament de l'elevador de buit és molt senzill, per a ascendir té a la part superior un sistema d'aspiració que extreu aire de la secció superior del conducte, la diferència de pressió eleva la cabina amb el passatger a l'interior. Per a descendir, una vàlvula permet l'entrada d'aire de nou en la part superior del conducte, d'aquesta manera la cabina descendeix automàticament.

Els principals avantatges de l'elevador de buit són:

-  És un elevador ecològic perquè funciona mitjançant un sistema hidràulic; durant el descens utilitza la força de la gravetat i consumeix poca energia durant l'ascens.

- No necessita espai extra, no té fossat ni sala de màquines, per això és fàcil d'instal·lar i adaptar en qualsevol lloc de la casa, i com no té ni cables ni pistons, el seu manteniment és mínim.

-Té un disseny innovador, elegant, funcional; és un ascensor panoràmic, transparent que permet 360 graus de visió dins de l'habitatge.

-Com tots els elevadors, es deté en el nivell exacte, tal com marquen totes les normatives i temes de seguretat.

Válida sin barreras sempre busca donar el millor als seus clients, i amb l'elevador pneumàtic de buit facilitaran la vida a molts dels seus usuaris, l'important és eliminar barreres.

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu