sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevador pneumàtic de buit

elevador pneumatic salvaescales

L'elevador de buit, o també conegut com a sistema pneumàtic de buit, és un ascensor per a la llar formada per un conducte vertical cilíndric i una cabina que se situa en el seu interior mitjançant l'extracció d'aire. Aquest elevador està dissenyat per a una fàcil instal·lació en aquells llocs on és impossible, ja sigui per dificultats arquitectòniques o tècniques, instal·lar un ascensor convencional.

AGILE és l'elevador buit de l'empresa Válida sin barreras, dissenyat per a una fàcil instal·lació i que no requereix fossat.

El funcionament de l'elevador de buit és molt senzill, per a ascendir té a la part superior un sistema d'aspiració que extreu aire de la secció superior del conducte, la diferència de pressió eleva la cabina amb el passatger a l'interior. Per a descendir, una vàlvula permet l'entrada d'aire de nou en la part superior del conducte, d'aquesta manera la cabina descendeix automàticament.

Els principals avantatges de l'elevador de buit són:

-  És un elevador ecològic perquè funciona mitjançant un sistema hidràulic; durant el descens utilitza la força de la gravetat i consumeix poca energia durant l'ascens.

- No necessita espai extra, no té fossat ni sala de màquines, per això és fàcil d'instal·lar i adaptar en qualsevol lloc de la casa, i com no té ni cables ni pistons, el seu manteniment és mínim.

-Té un disseny innovador, elegant, funcional; és un ascensor panoràmic, transparent que permet 360 graus de visió dins de l'habitatge.

-Com tots els elevadors, es deté en el nivell exacte, tal com marquen totes les normatives i temes de seguretat.

Válida sin barreras sempre busca donar el millor als seus clients, i amb l'elevador pneumàtic de buit facilitaran la vida a molts dels seus usuaris, l'important és eliminar barreres.

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu