sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadores para exteriores

Elevadors exteriors per a cases particulars

 

L'estiu és l'estació més anhelada per molts i odiada per uns altres. Les vacances suposen un canvi d'hàbits, la rutina queda enrere i aprofitem el bon temps per a sortir i gaudir a l'aire lliure.

Les persones amb discapacitat necessiten una “ajuda” per a poder sortir a l'exterior, Válida sin barreras els dóna la millor solució: els elevadors verticals que no tan sols es col·loquen a l'interior de la casa, sinó també en l'exterior.

 

 

Tipus d'elevadors verticals

 

Hi ha dos tipus d'elevadors verticals, els de curt recorregut com per exemple Subeo, Elatum, Extuli i Vectio, i els de llarg recorregut com Ascendo, Evectum i Evexi. Tots ells ideals per a fer que els patis o jardins siguin més accessibles.

Els elevadors, ja siguin de curt o llarg recorregut, permeten superar els desnivells verticals d'una manera còmoda i fàcil. Gràcies a ells les persones amb mobilitat reduïda poden gaudir de les agradables temperatures estivals.

L'elevador Subeo és de ràpida instal·lació, l'elevador Vectio és molt discret i, a més, suposa molt poc impacte visual en l'entorn i Evectum es caracteritza pel poc espai que ocupa, per tant és ideal per a espais reduïts.

Elatum és l'elevador adequat quan la diferència d'altura d'una escala és petita, l'elevador Extuli pot transportar a una persona dempeus o bé en cadira de rodes, Ascendo es pot utilitzar tant en l'àmbit públic com el particular i s'adapta a qualsevol entorn. Finalment, Evexi és l'elevador ideal per a llocs amb poca altura.

Tots els elevadors són segurs, còmodes, silenciosos i versàtils. A més, els seus acabats són de primera qualitat i ofereixen solucions per a tots els gustos i necessitats.

Per a conèixer tota la gamma d'elevadors per a exteriors podeu visitar el següent enllaç ELEVADORS DE VÁLIDA SIN BARRERAS i ampliar així tota la informació. A més, en Vàlida sense barreres ofereixen assessorament sense cap mena de compromís posat que Vàlida sense barreres tenen tècnics altament qualificats que t'ajudaran a valorar l'opció més adequada per al teu cas.

A gaudir de l'estiu!

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu