sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadores para exteriores

Elevadors exteriors per a cases particulars

 

L'estiu és l'estació més anhelada per molts i odiada per uns altres. Les vacances suposen un canvi d'hàbits, la rutina queda enrere i aprofitem el bon temps per a sortir i gaudir a l'aire lliure.

Les persones amb discapacitat necessiten una “ajuda” per a poder sortir a l'exterior, Válida sin barreras els dóna la millor solució: els elevadors verticals que no tan sols es col·loquen a l'interior de la casa, sinó també en l'exterior.

 

 

Tipus d'elevadors verticals

 

Hi ha dos tipus d'elevadors verticals, els de curt recorregut com per exemple Subeo, Elatum, Extuli i Vectio, i els de llarg recorregut com Ascendo, Evectum i Evexi. Tots ells ideals per a fer que els patis o jardins siguin més accessibles.

Els elevadors, ja siguin de curt o llarg recorregut, permeten superar els desnivells verticals d'una manera còmoda i fàcil. Gràcies a ells les persones amb mobilitat reduïda poden gaudir de les agradables temperatures estivals.

L'elevador Subeo és de ràpida instal·lació, l'elevador Vectio és molt discret i, a més, suposa molt poc impacte visual en l'entorn i Evectum es caracteritza pel poc espai que ocupa, per tant és ideal per a espais reduïts.

Elatum és l'elevador adequat quan la diferència d'altura d'una escala és petita, l'elevador Extuli pot transportar a una persona dempeus o bé en cadira de rodes, Ascendo es pot utilitzar tant en l'àmbit públic com el particular i s'adapta a qualsevol entorn. Finalment, Evexi és l'elevador ideal per a llocs amb poca altura.

Tots els elevadors són segurs, còmodes, silenciosos i versàtils. A més, els seus acabats són de primera qualitat i ofereixen solucions per a tots els gustos i necessitats.

Per a conèixer tota la gamma d'elevadors per a exteriors podeu visitar el següent enllaç ELEVADORS DE VÁLIDA SIN BARRERAS i ampliar així tota la informació. A més, en Vàlida sense barreres ofereixen assessorament sense cap mena de compromís posat que Vàlida sense barreres tenen tècnics altament qualificats que t'ajudaran a valorar l'opció més adequada per al teu cas.

A gaudir de l'estiu!

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu