sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors de curt recorregut: ADAPTO vs CELARE

Una de les majors preocupacions a l'hora d'escollir una solució en accessibilitat és el grau d'intrusió, és a dir, si el producte destacarà sobre l'entorn. En els últims anys, l'estètica i la seguretat han estat punts clau per al client i, per tant, per als fabricants. Però aconseguir solucions capaces de mimetitzar-se amb l'entorn sense perdre versatilitat no és gens fàcil. De fet, podria dir-se que a dia d'avui encara és una utopia si no fos per dos elevadors de curt recorregut que han aconseguit el que semblava impossible.

D'una banda, tenim a ADAPTO, un elevador que passaria desapercebut fins i tot pels més observadors. Es tracta d'un elevador de curt recorregut amb forma d'escala. A simple vista, veuríem un tram recte d'escales, amb esglaons de fusta i una barana metàl·lica. Però si activem el mecanisme d'ADAPTO, ens trobem davant un potent elevador capaç d'aixecar 250 kg. En encendre-ho, els esglaons s'alineen per transformar-se en una rampa totalment horitzontal, capaç de transportar dues persones o un usuari en cadira de rodes. Si la màquina roman desactivada, podem escollir entre deixar-ho com a plataforma o com a escala. Pots veure-ho en acció en aquest vídeo del nostre canal en Youtube.

Unes altres dels avantatges d'ADAPTO és que no necessita obres. Ja que la seva estructura s'assenta directament sobre el sòl, no requereix majors modificacions que eliminar els possibles obstacles o graons existents. S'alimenta de corrent elèctric convencional (230V) i existeixen versions per a interior i intempèrie.

D'altra banda, aquesta CELARE. Aquest elevador de curt recorregut presenta un funcionament totalment diferent als altres: s'oculta totalment fins a estar arran de terra. És gairebé imperceptible a la vista i a més pot personalitzar-se la part superior segons desitgi el client. Per exemple, amb moqueta o parquet.

Si activem l'elevador CELARE, la plataforma puja acompanyada dels laterals que impedeixen la caiguda de la cadira de rodes. Cal dir, que en tractar-se d'un elevador de curt recorregut que s'oculta sota el sòl, requereix obres. En aquest cas, cal disposar d'un fossat de 360-620mm de profunditat, segons el model.

D'altra banda, CELARE ofereix avantatges notables: un potent motor capaç de transportar fins a 400 kg, apta per a interiors o intempèrie i funciona amb corrent elèctric convencional. A més, la integració d'aquest elevador en l'entorn és pràcticament total. Per això, CELARE suposa una de les millors opcions pels que busquin una solució en accessibilitat discreta i duradora, així com botigues, hotels i locals d'ús públic que requereixin un ús diari o puntual de la plataforma.

Pots veure vídeo de l'elevador de curt recorregut CELARE fent clic aquí.

I recorda, si tens algun dubte o necessites més informació sobre aquests productes o altres solucions en accessibilitat, només has de trucar-nos al telèfon gratuït 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu