sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors de curt recorregut: SUBEO vs VECTIO

Després de les comparatives de cadires i plataformes salvaescales, és el torn de dos dels millors elevadors de curt recorregut: SUBEO i VECTIO. Tots dos destaquen pel seu elegant acabat, seguretat i excel·lent relació qualitat-preu.

SUBEO
Darrere del seu robust disseny, l'elevador de curt recorregut SUBEO amaga un potent mecanisme que li permet carregar fins a 340 kg. de pes. El secret està en el seu motor elèctric, d'1 CV de potència, que s'alimenta per corrent altern convencional. Compacte i segur, SUBEO de desplaça a 0,04m/s i és capaç de salvar distàncies de fins a 1,8 metres.

Però entre totes les característiques d'aquest elevador, una ho diferencia clarament de la resta: no necessita fossat. Tant el masteler (eix vertical) com les fixacions de la base es cargolen directament a la superfície. Per això, SUBEO permet una instal·lació ràpida i senzilla, reduint al màxim les possibles modificacions de l'entorn.

Els dispositius seguretat que incorpora de sèrie són un altre dels punts forts d'aquest elevador. Sistema de parada d'emergència, clau de seguretat, sensor antiobstacles, braç de protecció i bateries pel seu ús en cas de tall en el subministrament elèctric.

VECTIO
Si busques un elevador elegant capaç de mimetitzar-se en l'entorn, VECTIO és el teu elevador. El seu disseny en cristall i xapa ho fan summament atractiu, punt a tenir en compte si el seu ús serà públic. A més, ofereix diversos acabats de color i passamans en acer inoxidable.

Quant a mecànica, VECTIO utilitza un motor monofàsic d'1,5 CV o un trifàsic d'1 CV (a escollir). Aquesta potència mou el seu mecanisme hidràulic, que li permet salvar distàncies de fins a 3 metres i carregar amb fins a 300 kg. Tot això, a una velocitat de 0,10m/s.

Un altre punt a destacar de l'elevador VECTIO és la seva seguretat. Compta amb sistemes molt similars als de SUBEO, però a més incorpora central hidràulica d'arrencada i parada progressiu, polsador per pressió constant en cas d'emergència, reanivellación automàtica o presostàt que impedeix el funcionament de l’elevador en cas de sobrecàrrega.

En resum, SUBEO i VECTIO són dos potents elevadors. Tots dos models poden instal·lar-se tant en espais interiors com a exteriors i, a més, compten amb els últims sistemes de seguretat. Les principals diferències les trobem a nivell tècnic i de disseny. Mentre SUBEO ofereix una instal·lació ràpida al no necessitar fossat, VECTIO permet salvar distàncies de fins a 3 metres a una major velocitat. Una vegada més, l'elecció final dependrà de les necessitats de cada usuari. 😉

I recorda, si tens algun dubte, només ens has de contactar trucant-nos al 900 414 000

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu