sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors per a escales. Tipus, característiques i preus

Elevador salvaescales preus i tipus Valida

En quin moment t'has adonat que els esglaons per a accedir a la teva casa són un problema? A vegades, l'edat, ens provoca dificultats de mobilitat o dolors articulars, i sense adonar-nos, baixar i pujar escales comença a ser un problema. En alguns casos, malalties o accidents poden afectar-nos d'alguna manera i produir-nos alguna discapacitat.

A Valida disposem d'una àmplia varietat d'elevadors per escales que poden acabar amb les barreres que suposen les escales o els desnivells pronunciats.

 

Què són els elevadors d'escales i quines funcionalitats tenen?

 

Els elevadors d'escala són cadires, plataformes i elevadors de curt recorregut elèctrics que faciliten pujar i baixar escales a persones amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes. En funció de les característiques de la persona que ha de fer ús d'elles i del lloc on s'ha d'instal·lar, un assessor tècnic especialitzat oferirà la millor opció en cada cas.

Aquests tipus d'elevadors tenen la facilitat de pujar trams rectes d'escala, però molts models tenen la capacitat de salvar trams amb corba i en espiral. A més d'instal·lar-se a l'interior, també poden adaptar-se a la intempèrie.

La gamma d'elevadors permet que qualsevol persona els pugui utilitzar, amb això volem dir, que no ha de ser persones de la tercera edat o amb mobilitat reduïda ja que hi ha gent que pot patir una lesió temporal que li incapaciti.

A més, ens podem trobar amb un tram d'escales en la via pública que no podem salvar ja que anem amb un cotxet de bebè o amb el carret de la compra, etc. Aquestes i altres situacions fan que aquests sistemes siguin molt útils per a millorar la qualitat de vida i la comoditat en general.

”plataforma

 

Tipus d'elevadors d'escales que milloren l'accessibilitat

 

A Valida disposem d'una gran varietat de solucions salvaescales que repercuteixen positivament en la millora d'accessibilitat. Dependrà de la necessitat de l'usuari i del lloc per triar el millor en cada ocasió. T'expliquem els tipus i les seves característiques:

Plataformes elevadores d'escales

És una solució que permet a persones amb i sense cadira de rodes baixar i pujar escales. Les plataformes elevadores d'escales poden salvar trams rectes, amb corba i en espiral. Aquests trams poden ser de diversos pisos i poden estar a l'interior o a l'exterior.

Són una solució molt popular en edificis públics i comunitats de veïns. La raó és que poden servir a molts usuaris, també aquells que per comoditat o per una necessitat puntual no poden accedir lliurement a aquest tram d'escales. A més, et sorprendria la capacitat d'integració en l'entorn que tenen.

Mira el nostre vídeo de com s'utilitza la plataforma SECUR en una biblioteca pública amb escales en espiral aquí.

 

 

Et sorprèn? Tenim molts models de plataforma que poden solucionar aquest tram amb desnivell o escales que està suposant un maldecap per a tu o a persones amb problemes de mobilitat.

Elevadors de curt recorregut per a escales

Continuem amb més models, en aquest cas són els elevadors de curt recorregut. Serveixen per salvar trams rectes d'escales, són molt útils en espais públics ja que poden elevar a persones amb cadira de rodes o sense ella, usuaris amb cotxets de bebè o amb una altra mena d'equipatge que dificulta l'accessibilitat de les escales.

La particularitat d'aquests tipus de mecanismes salvaescales és que pugen fins a 3 metres d'altura i en un tram recte. Poden ser instal·lats tant a l'interior com en l'exterior. Ofereixen una infinitat de possibilitats estètiques que s'adapten a les necessitats de l'entorn on s'instal·len. Molts d'ells es poden personalitzar i fer la plataforma de pedra, marbre, fusta, etc. Per tant, poden ser una molt bona opció per a edificis on s'ha de preservar l'estètica del lloc.

Cadires elevadores per a escales

Les cadires elevadores salvaescales solen ser la solució perfecta per a cases particulars. Són ideals per a persones que, per alguna raó, ja sigui per un accident, malaltia o l'edat, té dificultats de mobilitat, però no utilitzen cadira de rodes.

Aquests mecanismes ofereixen la possibilitat de ser instal·lats en trams d'escales o desnivells rectes, amb corba o en espiral. A més, molts dels nostres models poden ser instal·lats a l'exterior. Per tant, totes les seves característiques els converteix en mecanismes que els permeten adaptar-se molt bé en el lloc.

Les cadires pujaescales són fàcils i segures d'utilitzar. Porten comandament a distància, cinturó de seguretat i tots els sistemes per a garantir la seguretat i comoditat de la persona usuària. En funció del tram d'escales i de l'ús que es farà, els nostres assessors tècnics oferiran la millor solució per cada cas.

 

”silla

 

Preus dels elevadors d'escales

 

Hi ha una gran varietat de possibilitats per a ajudar a les persones amb mobilitat reduïda. Per aquesta mateixa raó, determinar un preu exacte per a un salvaescales és complicat. Tot i això, et donem una orientació.

Cadires salvaescales. L'opció més econòmica per norma general

La cadira salvaescales sol ser la solució més indicada per a instal·lar en cases particulars. El preu per a una cadira salvaescales oscil·la entre els 2.000€ i els 9.000€. Com veus, els preus poden variar molt. Per tant, per a realitzar un pressupost per un sistema de pujaescales a mida de les teves necessitats, els nostres assessors, quan visitin casa teva, tindran en compte les següents variables:

  1. El tipus d'escales.
  2. El recorregut a salvar.
  3. Si és a l'interior o a la intempèrie.
  4. El model de cadira.

Si vols conèixer més detalls sobre preus i detalls per a tenir en compte en el moment d'instal·lar la teva cadira salvaescales, pots llegir el nostre article sobre aquest tema en el següent enllaç: “Cadires salvaescales: Guia de preus segons la seva tipologia”.

Elevadors verticals fins a 3 metres d'altura

Són elevadors de fins a 3m d'altura que no ocupen molt espai. Són una solució molt indicada per a locals i espais públics (tant interior com exterior). Permeten elevar a persones amb i sense cadira de rodes. Òbviament, també pot elevar persones que, per exemple, transportin un cotxet de bebè o algun altre tipus d'equipatge.

Són molt pràctiques per trencar amb la barrera arquitectònica que pot suposar un tram curt d'escales, per exemple, a l'interior d'una botiga.

El preu d'aquests sistemes està entre els 6.500€ als 10.000€. Per a determinar quin tipus d'elevador pot ser el més indicat en cada lloc, estan els nostres assessors, que gràcies a la seva experiència poden triar què pot funcionar millor en cada ocasió. Evidentment, els factors que poden influenciar en la presa de decisions són: la distància que s'ha de salvar, si és a la intempèrie i l'estètica del lloc en cas que es vulgui un disseny integrador.

 

 

”elevador

 

Plataformes salvaescales per cadira de rodes

Les plataformes salvaescales permeten a persones amb cadira de rodes desplaçar-se per un tram d'escales. Tenen la capacitat de pujar i baixar trams molt llargs d'escales rectes, corbes o en espiral de varis pisos d'altura. Per aquells usuaris que no utilitzen cadira de rodes però no volen està dempeus, es pot instal·lar una cadira plegable.

El seu preu ronda entre els 6.000€ i els 10.000€. Determinarà molt el seu preu la distància que s'ha de salvar, el tipus d'escales i si s'instal·la en l'exterior o a l'interior. En moltes ocasions són la solució per a comunitats de propietaris, ja que existeixen molts edificis amb una gran escala a l'entrada que dificulta l'excés a l'ascensor.

 

Valida, la teva empresa especialitzada en elevadors d’escales

 

Vols instal·lar un elevador? Valida tenim les millors solucions en accessibilitat. Sabem que hi ha molts productes i tota aquesta informació pot derivar a moltes preguntes. Per aquesta raó, t'animem que truquis al nostre telèfon 900 414 000. Podem oferir-te un pressupost gratuït!

Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu a: [email protected] o sol·licitar un pressupost mitjançant el nostre formulari web.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu