sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors per a exterior: una solució versàtil i econòmica

Els elevadors per a exterior són una opció cada vegada més utilitzada per salvar replans o desnivells en zones com l'entrada de la casa o el jardí. Ja sigui en espais públics o privats, els elevadors són una solució vertical versàtil i econòmica. Les seves mesures permeten l'entrada d'una cadira de rodes, carrets del bebè, de la compra,… Per això, són una de les màquines més instal·lades per salvar recorreguts curts. 

 

Quins models existeixen d'elevadors per a exterior?

 

Elevador exterior SUBEO

Es tracta d'un elevador per a interior i exterior amb una capacitat de càrrega de 340kg. SUBEO permet salvar distàncies verticals de fins a 1,8m, sent per això una de millors opcions per pujar a terrasses exteriors o replans situats en l'entrada de l'edifici. Existeixen versions que no requereixen fossat, la qual cosa permet una instal·lació ràpida i sense obres.

Exemple d'instal·lació d'elevador exterior SUBEOa Madrid.

 

Elevador ELATUM

ELATUM és un model fabricat en acer inoxidable, sent un dels elevadors per a exterior de major qualitat. Salva distàncies verticals de fins a 1,5 metres amb un màxim de 2 parades. El seu disseny compacte i discret fa d'aquest model un dels més recomanables per a tot tipus d'edificis. La seva capacitat de càrrega màxima és de 315kg.

 

Elevador de curt recorregut EXTULI

Si busques un elevador en alumini, lleuger i resistent, EXTULI és la millor solució. En aparença, és similar a l'elevador VECTIO, però sense masteler traccionador. L'impuls per pujar i baixar prové del sistema hidràulic tipus tijera que hi ha a la seva base. Aquest pemite ajustar-se encara a més a buits estrets al no requerir guia o pilars annexos a la cabina. És un model d'elevador apte per a exterior i interior.

Exemple d'instal·lació d'elevador de curt recorregut EXTULI a Girona.

 

Elevador vertical INVICTUS

Probablement, un dels elevadors més elegants del mercat. La senzillesa de les seves línies permet a INVICTUS integrar-ho en pràcticament tot els espais. No necessita fossat ja que disposa de rampes plegables. Per això, és un dels models més recomanables, encara que hem de tenir en compte que arriba a salvar solament 1,25 metres.

Exemple d'instal·lació d'elevador vertical INVICTUS a Madrid.

 

Elevador vertical de curt recorregut ADAPTO

Pocs elevadors són tan impressionants com ADAPTO. Es tracta d'una escala que, en activar el seu mecanisme, es plega fins a transformar-se en una plataforma elevadora. Per això, és l'únic elevador de doble ús, sent capaç d'adaptar-se fins a recorreguts verticals d'1,25 metres. Únicament necessita una presa de corrent convencional per funcionar, la qual cosa permet una instal·lació ràpida i econòmica.

Exemple d'instal·lació d'elevador vertical de curt recorregut ADAPTO a Zaragoza

 

 

Elevador model FUTURA

L'innovador elevador FUTURA és una solució vertical per a espais exteriors, sobretot per a empreses o edifici públics. Es tracta d'un elevador ocult sota terra que, una vegada engegat, descriu una paràbola fins a situar-se a l'altura del nivell superior. Permet càrregues de fins a 400kg i salvar recorreguts verticals de fins a 1,2 metres. Funciona per control remot i està fabricada amb materials d'alta resistència al desgast. Per sobre d'ell poden passar cotxes o camions quan no està en ús.

Exemple d'instal·lació elevador model FUTURA a Madrid

 

Elevador vertical VECTIO

És el minielevador que cobreix la major distància vertical possible, aconseguint els 3 metres de recorregut. Gràcies a això, VECTIO és una solució ideal per passar d'un pis a un altre, podent ser instal·lat en l'exterior o interior d'un edifici. No requereix fossat la seva instal·lació és ràpida i sense obres. Per això, és una solució recomanada per a comunitats de veïns, edificis públics o habitatges particulars que busquen una solució vertical versàtil i eficient.
Exemple d'instal·lació d'elevador vertical VECTIO a Barcelona.

En Válida sin barreras t'oferim aquests i altres elevadors per a exterior. A més, disposem de servei de manteniment i reparació. Truca'ns i sol·licita'ns pressupost sense compromís: 900 414 000.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu