sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors per a locals comercials i restaurants

Uns graons situats en l'entrada, altells, escales entre un nivell i un altre, replans… Garantir l'accessibilitat al nostre negoci suposa, no solament complir amb la legislació vigent, sinó apostar per la plena inclusió de totes les persones. A dia d'avui, existeix un ampli ventall de solucions tècniques que s'adapten a pràcticament qualsevol situació i necessitat. Per això, avui dediquem aquest post a elevadors per a locals comercials i restaurants, perquè ningú es quedi fos del teu negoci.

Sota el concepte “elevador” s'engloben solucions verticals que van des dels minielevadors fins als ascensors de velocitat reduïda (-0,15m/s). Amb el canvi de normativa en aquests últims mesos, aquests passen a denominar-se ascensors. D'altra banda, per elevadors tècnicament s'entenen només solucions verticals de fins a 3 metres. Així i tot, existeix un catàleg extens de solucions, segons siguin per a ús públic, privat, per a interiors, a la intempèrie…

Elevadors per a l'entrada del local

En la majoria de locals i restaurants és possible que trobem un o diversos graons situats just en l'entrada, sobretot en edificis antics. En aquests casos, instal·lació d'una plataforma salvaescales o una rampa podrien solucionar-nos el problema, però haurem de tenir en compte que l'espai que ocupen sempre serà superior al d'un elevador.

D'altra banda, la instal·lació d'un elevador suposa una ajuda tècnica amb una estètica molt més cuidada, arribant a passar desapercebuda si optem per un elevador invisible, tipus CELARE o ADAPTO. A més, la capacitat de càrrega dels elevadors és molt major (el límit mitjà està en 300kg.) i poden utilitzar-se tant per persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda, així com persones que van amb el carret del bebè,... essent una solució molt versàtil. 

Elevadors per a altells

Altre tipus d'elevadors són els pensats per a locals que tenen dos nivells, ja sigui perquè tenen un altell o un pis superior o inferior. En aquests casos, haurem de buscar elevadors amb un trajecte més llarg, tenint en compte que el recorregut màxim no pot excedir als 3 metres. Si anés més, hauríem de buscar un ascensor.

Dos models que segurament podran ajudar-te són SUBEO i VECTIO. Tots dos són aptes per a espais interiors i exteriors, a més de comptar amb un potent motor capaç de cobrir distàncies de fins a 1,8m i 3m respectivament. En tots dos casos, la seva instal·lació és ràpida ja que no requereixen fossat, la qual cosa equival al fet que el seu preu sigui molt contingut.

Si estàs interessat en alguns d'aquests elevadors, has de saber que un altre punt a favor d'aquest tipus de solucions és el seu manteniment. Són solucions molt fiables i no existeix cap normativa que obligui a passar un manteniment periòdic (cosa que sí passa amb els ascensors), encara que és recomanable. A més, les seves mesures compactes fan possible la seva instal·lació en la majoria d'espais.

Si t'ha picat la curiositat i vols saber més sobre elevadors o altres solucions per fer el teu negoci accessible, no dubtis a contactar-nos: 900 414 000.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu