sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors per a piscines per combatre la calor d'una manera accessible

Què és?

Es tracta d'un sistema d'elevació que permet a un usuari amb mobilitat reduïda accedir a l'interior de la piscina a través d'una cadira connectada a un braç articulat.

Per a qui?

Per a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda o discapacitat física que no volen renunciar a un bon capbussó a l'estiu. Solament pot ser utilitzat per un usuari per trajecte. 

Principals característiques:

- Són fàcils d'instal·lar i de transportar.

- Existeixen models fixos i mòbils. Tenen característiques similars i el seu preu no varia molt. Depenent si la piscina va a estar oberta tot l'any o solament els mesos de més calor haurem de decantar-nos per una opció o una altra. 

- La seva estructura o masteler està construïda amb materials resistents a l'oxidació, al clor i als rajos UV; sent normalment d'acer inoxidable.

- Compten amb arneses o reposapeus que garanteixen un trajecte segur a l'usuari.

- La forma de la cadira és totalment ergonòmica, permetent un trajecte còmode i estable.

- Existeixen models que funcionen amb una presa d'aigua, connectats a una mànega convencional. Amb uan simple mànega, l'elevador pot transportar usuaris de fins a 140 kg. Això fa que sigui molt més versàtil que altres models que funcionen amb bateries i que sempre necessiten tenir un endoll a prop. 

- El principal condicionant és el tipus de vora de piscina i el seu nivell d'aigua. Segons sigui desbordant o amb graó, els models i mesures poden variar.

- Una vegada ancorat en la vora de la piscina, el seu funcionament és molt senzill. L'usuari se senti en la cadira, activa el mecanisme i la pressió de l'aigua que arriba a l'elevador a través la mànega fa de pugi o baixi la cadira.

- El trajecte de l'elevador afavoreix la transferència de l'usuari, per entrar com per sortir de la piscina.

A Válida sin barreras trobaràs un dels millors elevadors per a piscines del mercat: AQUA. És segur, fiable i està realitzat en materials d'alta qualitat. Truca'ns i informa't: 9000 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu