sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors per a piscines: Preus, tipus i instal·lació

Els elevadors per a piscines són una ajuda tècnica que permet a les persones d'avançada edat, amb mobilitat reduïda o amb qualsevol tipus de discapacitat accedir sense dificultat a l'interior d'una piscina, ja sigui en piscines o spas d'ús privat o en locals i establiments d'ús públic.

En aquest article t'informem sobre el seu preu, els tipus i la instal·lació.

 

 

Tipus de cadires elevadores per a piscines:

 

 

És important destacar que existeixen diferents tipus d'elevadors per a piscines. A Válida sin barreras disposem dels models AQUA, adaptant-nos a les necessitats de cada usuari i també a qualsevol tipus de piscina ja que no totes ofereixen les mateixes condicions per a la seva instal·lació.

D'una banda tenim elevadors per a piscines mòbils i per una altra aquells instal·lats de forma fixa. A més, hi ha els que funcionen amb bateries o els que funcionen gràcies a la pressió de l'aigua de xarxa, anomenats elevadors per a piscines hidràulics. En aquest cas, és important saber com és la superfície a la qual volem posar l'elevador.

 

 

 

Els nostres elevadors ofereixen un disseny ergonòmic perquè l'usuari pugui acomodar-se fàcilment a la cadira i accedir a l'interior de l'aigua amb la major autonomia possible. Aquestes solucions mòbils aporten seguretat i fiabilitat a l'usuari.

A més, són robustos i compten amb una gran subjecció ja que estan fabricats amb materials resistents i duraders, adaptant-se a qualsevol condició climàtica.

 

Instal·lació d'una ajuda per a piscines

 

La instal·lació d'aquest equipament és senzilla, en el cas dels elevadors hidràulics portàtils es col·loquen damunt d'un ancoratge situat en el sòl. Aquests mateixos elevadors també poden ser fixos i s'ancoren al sòl mitjançant trepants i uns tacs químics. Aquesta ajuda compta amb una cadira que es desplaça per un màstil i que pot realitzar un gir de 150° per a facilitar l'entrada o sortida de manera còmoda i segura.

En el cas dels elevadors per a piscines mòbils que tenen rodes, no necessiten cap mena d'instal·lació, aquests són ideals per a piscines en les quals hi ha molta concurrència de persones.

 

 

 

Preus dels elevadors per a piscina

 

Encara que totes aquestes solucions tenen l'objectiu de facilitar l'accés a la piscina a qualsevol persona, cadascuna té les seves característiques i tecnicitats pel que el preu també és diferent en cada cas, situant-se a partir dels 3.500€.

 

A Válida sin barreras t'oferim una visita gratuïta del tècnic per a veure el lloc d'instal·lació i determinar la millor ajuda en aquest espai i explicar-te les seves propietats, a més, t'oferirà un pressupost al moment i sense compromís.

Contacta amb nosaltres a través del telèfon gratuït 900 414 000 o envia'ns un mail amb els teus dubtes a [email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu