sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors per a piscines: solucions per donar-se un capbussó accessible

Donar-se un bany en una piscina no sempre és fàcil, sobretot si parlem de persones amb mobilitat reduïda. En aquests casos, entrar o sortir de l'aigua pot ser un repte impossible si no està adaptada. Per això, avui abordem les diferents solucions que existeixen para garanteix una piscina inclusiva i segura.

Si es tracta d'una piscina ja construïda, una manera de fer-la accessible per a persones amb mobilitat reduïda és instal·lant un elevador per a piscines. Existeixen molts models diferents, però no tots compleixen amb els mateixos requisits tècnics o de seguretat. A més, haurem de tenir en compte el material del propi elevador si busquem una solució curt o llarg termini.

Un dels elevadors més recomanables és AQUA. Es tracta d'un elevador fabricat en acer inoxidable, amb seient de resina resistent als rajos UV. Existeixen diferents models segons sigui piscina desbordant o no i si preferim una instal·lació fixa o mòbil. Entre les seves característiques tècniques, és capaç de transportar usuaris de fins a 140kg i ofereix un angle de gir de fins a 150º permetent una transferència des d'una cadira de rodes situada prop de l'aigua fins a l'interior de la piscina. Per a major seguretat, compta amb cinturó o arnés.

L'elevador per a piscines AQUA destaca, a més de totes aquestes característiques, pel seu sistema de tracció. Per engegar-se, AQUA solament necessita una presa d'aigua corrent connectada a la màquina a través de la mànega. Segons la pressió, la màquina ascendeix o descendeix sense sobresalts, controlant a tot moment la velocitat amb seguretat.

D'altra banda, si es tracta d'un elevador, és important que tinguem en compte la comoditat de l'usuari mentre aquest la usa i la seva seguretat. Així mateix, el disseny de la pròpia màquina juga un paper important si volem que s'integri en el conjunt de la piscina o el jardí. Optar per màquines massa grans o en acabats de baixa qualitat pot suposar trencar amb l'estètica de l'espai.

Si estàs pensant a comprar un elevador, pots accedir a una guia dels punts més importants a l'hora de decidir-te per un fent clic aquí.

En Válida sin barreras trobaràs elevadors per a piscines homologats, aptes per a piscines tot tipus de piscines, a més d'altres solucions en accessibilitat: ascensors, plataformes i cadires salvaescaleras, adaptació de vehicles,…

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu