sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors per cadira de rodes

Una de les solucions en accessibilitat més instal·lades són els elevadors per a cadira de rodes. Són segurs i fàcils d'instal·lar, ocupen poc espai i no estan subjectes a manteniment obligatori. Per això, aquests elevadors són una ajuda tècnica molt versàtil. Si encara no els coneixes, atents a aquest article.

Elevadors per a cadira de rodes: accessibilitat en poc espai

Salvar barreres arquitectòniques no és fàcil. En moltes ocasions, instal·lar una rampa o un ascensor no són solucions viables, ja sigui per motius tècnics o econòmics. Per això, els elevadors per a cadira de rodes són una opció recomanable. El disseny compacte i un preu assequible són dos motius decisius a l'hora de decidir-se per aquest tipus de solució. 

D'altra banda, aquests elevadors (també anomenats miniascensores) ofereixen multitud d'acabats a escollir. D'aquesta manera, és possible integrar-ho de la mateixa manera que un ascensor, encara que la seva mecànica sigui diferent. Aquests avantatges també les trobem a nivell tècnic, per exemple, en què molts d'aquests elevadors no requereixen fossat. Això es tradueix en menys obres i, per tant, menys temps d'instal·lació. 

Solució versàtil i eficient:

Un dels principals motius pel qual s'opta per un elevador per a cadira de rodes és la seva capacitat d'adaptació. A més de les dimensions reduïdes, ofereix un ampli rang d'usos. Per exemple, per pujar o baixar escales pot suposar una barrera impossible per pujar o baixar escales amb el carret del bebè o amb el de la compra. Amb un elevador per a cadira de rodes és possible oferir un major grau d'accessibilitat (i autonomia) que amb altres solucions, com les cadires salvaescales.

Models com VECTIO poden instal·lar-se en espais d'interior o intempèrie, arribant fins als 3 metres de recorregut vertical (límit marcat per la normativa vigent per a aquest tipus de màquines). A més, no requereix fossat.

En Válida sin barreras trobaràs un ampli ventall de solucions en accessibilitat, entre elles, els elevadors per a cadires de rodes. Truca'ns i sol·licita pressupost sense compromís: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu