sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors Thyssenkrupp vs Válida sin barreras: Comparativa total

Quina diferència Válida sin barreras d'altres empreses com Thyssen Krupp?

Válida sin barreras, a diferència d'altres empreses, només opera a nivell nacional, arribant a tots els punts d'Espanya i resolent qualsevol aspecte relacionat amb l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques.

Això la fa una empresa molt pròxima, amb el principal objectiu d'adaptar-se a les necessitats concretes de cadascun dels seus usuaris.

 

 

Què ofereix Válida sin barreras?

 

Válida sin barreras portem més de 20 anys oferint un servei d'assessorament especialitzat, amb instal·lacions i manteniments a mesura per a aconseguir un entorn més inclusiu amb les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat.

L'opinió de cadascun dels nostres usuaris és molt important per a poder oferir les millors solucions en accessibilitat i serveis de qualitat i a mida.

El nostre incessant creixement ens ha posicionat en aquest sector a nivell nacional. Avui l'experiència ens avala: Som l'empresa que més solucions per a l'accessibilitat ha muntat en tot el territori i ja són més de 10.000 les màquines que tenim instal·lades. Tenim delegacions i distribuïdors oficials en tot el territori per a oferir-te la cobertura, l'assessorament i tota la informació necessària, quan i on vulguis.

La nostra àmplia gamma de productes serveix per a solucionar qualsevol tipus de barrera, per difícil que sembli. Treballem amb productes avalats per marques de prestigi i de màxima qualitat: cadires pujaescales, plataformes salvaescales, elevadors de curt recorregut, solucions mòbils i altres ajudes com a elevadors per a accedir a la piscina o rampes automàtiques.

A més, ens adaptem a totes les butxaques i necessitats, amb opció de pagament fraccionat o finançament a mesura. També oferim serveis de manteniment preventiu i servei de reparació urgent.

Així mateix, mantenim una estreta relació amb associacions del sector de la discapacitat. Volem donar a conèixer el dia a dia d'aquest col·lectiu, donant suport i promovent accions que fomentin la participació de les persones. Som una empresa involucrada en l'atenció i la millora social.

Fem la teva vida més fàcil i segura. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu