sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors verticals per a espais reduïts

Trobar el lloc per instal·lar una solució en accessibilitat no sempre és fàcil. De fet, la ubicació de les màquines suposa moltes vegades un repte si es pretén que el seu ús sigui fàcil i còmode. En algunes ocasions fins i tot és necessari fer obres, però gràcies a les últimes innovacions en elevadors verticals cada vegada són menors el tipus d'intervencions que necessita. 

Però, i si el problema és la falta d'espai? En tal cas, existeixen elevadors verticals per a espais reduïts que poden ajudar-nos molt. Així i tot haurem de tenir en compte que el mínim necessari ho marcarà la cadira de rodes, permetent a l'usuari pugui maniobrar còmodament. En aquest cas, les mesures exteriors de la màquina determinarà que pugui ajustar-se al màxim, per la qual cosa tant l'estructura com el motor (i el sistema de tracció) haurien de ser el més compactes possibles. 

En aquest cas, un dels elevadors verticals més recomanables és SUBEO. La plataforma més petita mesura 864x1219mm i, segons el model, no requereix fossat si s'opta per instal·lar una petita rampa (el que es tradueix en un cost menor). Un altre elevador que destaca per les seves mesures contingudes és EXTULI, amb un mínim de 900x1200mm. En tots dos casos, són elevadors de curt recorregut (salven distàncies verticals de fins a 1800mm) i poden instal·lar-se en espais d'interior o exterior. 

En el cas d'optar per un elevador vertical de llarg recorregut, trobaríem els ascensors unifamiliars o domèstics. En aquest cas, la intervenció probablement serà més important (obres, permisos…) però l'ús serà més versàtil, sent capaç de recórrer diverses plantes de desnivell. Elevadors verticals com ÁGILE s'adapta a espais de fins a 97cm de diàmetre (no apte per a cadira de rodes) o 132cm (apte per a cadira), podent-se instal·lar fins i tot a l'interior d'un dúplex. En altres casos, models d'ascensors tipus ASCENDO ofereixen un ampli rang de mesures, amb sistema de tracció tradicional (hidràulic o elèctric).

Recorda que en el cas dels elevadors verticals de curt recorregut (fins a 3 metres) el manteniment no és necessari, mentre que als ascensors domèstics o convencionals han de passar-la quadrimestral i trimestralment respectivament. 

Si estàs interessat en elevadors verticals per a espais reduïts, de llarg recorregut o altres solucions en accessibilitat, truca'ns: 900 414 000. T'assessorarem i et posarem al dia de les últimes novetats, sense compromís.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu