sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors verticals per a recorreguts curts

Què és un elevador vertical?

Es tracta d'un elevador destinat a superar altures de fins a 3 metres. Normalment compten amb cabina oberta. 

A qui va dirigit?

Comunitats de propietaris, habitatges unifamiliars, cinemes, teatres, geriàtrics, hospitals… Apta per a ús públic i privat.

Principals característiques:

- Els elevadors de curt recorregut suposen una de les millors solucions en accessibilitat a causa del seu fàcil ús. Per activar el seu funcionament, l'usuari solament ha d'estrènyer un botó, de la mateixa manera que un ascensor convencional.

- La solidesa de la seva estructura li atorga una gran resistència i capacitat de càrrega, qualitats que la fan una de les opcions més fiables. A més, existeixen models tant per a interiors com a exteriors.

- Presenten un baix consum elèctric i mínim cost de manteniment. El fet de realitzar trajectes únicament verticals fa dels elevadors de curt recorregut una solució en accessibilitat eficient i duradora.

- La tecnologia actual permet que models com l'elevador ELATUM no requereixin fossat. Això es tradueix en un menor temps d'instal·lació i, per tant, menors costos en obres.

- Són totalment adaptables a qualsevol espai, estil i decoració ja que presenten diferents versions, tant per a interior com para exterior. A més, la majoria de models compten amb una gran varietat d'acabats i múltiples accessoris, així que el més difícil serà decidir-se per un.

En Válida sin barreras trobaràs un ampli ventall d'elevadors verticals. Truca'ns i informa't: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu