sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Elevadors verticals per a ús públic

Els elevadors verticals són una de les solucions tècniques més instal·lades. Així i tot, encara existeixen certs dubtes sobre les seves característiques i aplicacions. Per això, en l'article d'avui volem abordar aquest segment donat el seu potencial i ampli rang d'aplicacions. 

Elevadors verticals: una solució versàtil i compacta

En l'anterior post vam poder veure els avantatges dels elevadors per a espais d'exterior. Però les aplicacions d'aquest tipus de màquines són molt majors. Per exemple, poden instal·lar-se en locals o habitatges on no és possible construir un fossat, no comprometent així l'estructura de l'edifici. Així també, en situacions on no disposem de molt espai, podem instal·lar un elevador vertical ja que els seus mecanismes són molt compactes. 

Les característiques principals dels elevadors verticals resideixen en les seves prestacions tècniques. Per definició, solament poden salvar distàncies de fins a 3 metres. Això permet la seva aplicació en múltiples espais, des d'entrades de blocs de pisos per salvar uns pocs graons fins a arribar a connectar dos pisos. Per exemple, l'elevador VECTIO pot instal·lar-se per connectar els dos nivells d'un dúplex o unir la planta baixa d'una casa amb el primer pis. 

D'altra banda, la pròpia estructura dels elevadors verticals facilita la seva instal·lació en multitud d'espais. Per exemple, en un local públic, on ens interessa dedicar el major espai per als productes o serveis. A més, aquestes màquines estan dissenyades per integrar-se en l'arquitectura i estil de cada edifici. Els nostres elevadors verticals estan fabricats amb materials d'alta qualitat, garantint la seva fiabilitat.

Millorar l'accessibilitat en poc espai

Si busquem una solució vertical que ens permeti pujar o baixar escala d'una manera accessible, els elevadors verticals són una de les millors opcions. El seu ús és apte per a persones que utilitzen cadira de rodes, però també per a persones majors o amb mobilitat reduïda. Així també, el seu ús és extensiu a la majoria de persones que ho necessitin, com per exemple pares amb el cotxe del bebè o amb el carret de la compra. 

cal assenyalar que el consum dels elevadors verticals és molt baix atès que el seu sistema elèctric està pensat per optimitzar l'energia. Per la seva banda, la cabina presenta una estructura més lleugera que la d'un ascensor, facilitant aquesta reducció en el consum. 

En Válida sin barreras tenim un ampli ventall d'elevadors verticals, per a espais d'interior i intempèrie. A més, t'oferim assessorament i pressupost sense compromís en tots els nostres productes. Crida'ns i informa't: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu