sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Els 10 millors vídeos d'instal·lacions del 2023

Las mejores instalaciones de salavescaleras del 2023

Te'ls has perdut? Aquest 2023 hem fet un munt d'instal·lacions i hem aprofitat per a mostrar-te algunes d'elles a les nostres xarxes socials. Com sabem que n’hi ha hagut moltes, t'hem fet el recopilatori dels 10 millors vídeos d'instal·lacions d'aquest 2023… a l'espera dels que ens portarà el 2024!

1. La cadira salvescales per a escales amb corbes i replans

Moltes persones se sorprenen com poden arribar-se a adaptar les cadires salvaescales en una casa particular. És el cas de la nostra cadira salvaescales SOCIUS, una cadira que es fa a mida perquè pugui adaptar-se a la forma de l'escala.

Aquest model pot transportar fins a 160 quilos de pes sense problemes. Es pot personalitzar el tipus de cadira entre 3 models diferents i amb diferents colors. La guia, de doble carril, també té opció de personalitzar-la amb un altre color.

2. La plataforma més discreta

Els nostres usuaris són els més sorpresos a descobrir la funcionalitat d'aquesta plataforma elevadora que queda totalment oculta quan no s'usa. Es tracta de la nostra plataforma Minnium que s'oculta a nivell de terra per quedar totalment desapercebuda.

Minnium destaca per oferir accessibilitat en espais on es vol mantenir l'espai a persones que passen a peu. Resisteix fins a 375 quilos de càrrega i fa un recorregut màxim d'1 metre d'altura. Existeixen dos models amb diferents dimensions en funció de l'espai i lloc, una cosa molt útil per poder trobar l'espai per instal·lar-la.

Mitjançant tracció hidràulica, la plataforma transporta persones en cadira de rodes sense dificultat i amb l'ajuda d'una botonera sense fil.

@valida.salvaescaleras

¡Plataforma invisible! Ni te das cuenta que está instalada. Ideal para espacios pequeños y donde se quiere conservar el diseño del lugar. #diseñodeinteriores #arquitectura #hogar #salvaescaleras #accesibilidaduniversal #accesibilidad #españa #plataforma #elevador

♬ AIN'T GONNA STOP - Carol Kay

3. Totalment Invisible!

Si vols una plataforma versàtil i totalment invisible necessites l'elevador Invisible. Aquest model és perfecte si busques conservar l'estètica de l'espai on s'instal·la el salvaescales, per exemple, en un edifici històric. Aquesta instal·lació s'adapta als graons i es transforma en plataforma quan una persona usuària l'usa. Quan no està en ús torna a la seva forma d'escala.

4. Sorprenentment fàcil d'usar

Les cadires són fàcils d’utilitzar i molt segures. Com pots veure en el vídeo, tenen un cinturó de seguretat que asseguren a la persona usuària que l'està utilitzant. A més, tenen sensors sensibles al tacte que eviten que pugui haver-hi qualsevol atrapament amb objectes, persones o mascotes que puguin trobar-se en el recorregut de l'escala.

En aquesta instal·lació hi ha la cadira salvaescales AMICUS, una cadira ideal per a trams rectes d'escala a l'interior. Què et sembla?

5. Senzillament és perfecta!

Les cadires salvaescales són perfectes si estàs buscant un complement que garanteixi l'accessibilitat de casa teva. Fàcils d'instal·lar, ja que solament es té que muntar una guia directament als esglaons de l'escala, i fàcil d'usar, pressionant un botó de la cadira es mou cap a la direcció que vols.

6. Remulla't a la piscina!

L'accessibilitat s'ha de garantir en tots els llocs, això inclou també les piscines, ja siguin particulars o bé comunitàries o públiques. Això és el que hem aconseguit amb AQUA, el salvaesacles per a piscines que funciona amb un sistema hidràulic i perfecte per a persones amb poca mobilitat que vulguin gaudir de la piscina.

@valida.salvaescaleras

¡Mejora la #accesibilidad en tu piscina con el elevador hidráulico AQUA! Infórmate de sus ventajas, contacta con VALIDA 😃 #salvaescaleras #autonomía #inclusión #piscina #verano

♬ Summer day - TimTaj

7. Excel·lent per a comunitats de veïns sense ascensor

Moltes persones se sorprenen en conèixer que les cadires salvaescales es poden instal·lar en comunitats de veïns. En moltes ocasions, hi ha comunitats que no tenen l'opció d'instal·lar un ascensor, algunes de les raons són l'espai o bé el preu. Gràcies a les cadires salvaescales es resol el problema i s'ofereix accés a tots els veïns.

Les cadires es poden parar a totes les plantes i, com tenen comandament a distància, solament l'has de demanar perquè vingui on et trobes. És genial per a persones que tenen poca mobilitat, normalment persones grans.

@valida.salvaescaleras

Las sillas salvaescaleras se pueden instalar en comunidades de vecinos y parar en todas las plantas.

♬ Very cute melody by marimba tone(39813) - Mitsu Sound

8. Ascensor domèstic: ideal per a casa teva

Sabies que els ascensors domèstics són ideals en cases particulars? Ocupen menys que un ascensor, no necessiten sala de màquines i tampoc necessiten el mateix manteniment. En resum, són molt més pràctics si el que necessites és pujar fins a una planta d'altura. En el cas del vídeo, podem veure la instal·lació del homelift SUPES.

Aquest elevador domèstic permet a persones en cadira de rodes poder desplaçar-se entre diferents plantes. Aquest model disposa de 3 grandàries diferents en funció de les necessitats de cada llar. Té una capacitat de càrrega de fins a 220 quilos i disposa d'una grandària molt compacta per a espais reduïts.

@valida.salvaescaleras

SUPES- Ascensor familiar para casa particular. Ideal para espacios reducidos y merjorar la accesibilidad en el hogar. #accesibilidad #ascensor #discapacidad #elevador

♬ original sound - Valida - Valida

9. Millora la qualitat de vida a casa

Les cadires salvaescales permeten recuperar l'autonomia i seguretat a casa a persones que tenen poca mobilitat i, per culpa d'això, tenen problemes amb les escales.

La cadira puja escales ALIUM té la guia més estreta del mercat, sense vores tallants ni greix. És molt bona opció si hi ha escales rectes a l'interior de casa.

@valida.salvaescaleras

¡Otra silla instalada para mejorar la calidad de vida de las personas! Por un entorno sin barreras 😁🥳 #instalación #salvaescaleras #autonomía #inclusión

♬ Feliz Año Nuevo 2023 - Kay Pimienta

10. També per a escales de caragol

Si no ho sabies, ara sí: les cadires salvaescaleras també es pot instal·lar en escales de caragol. És el cas de la cadira salvaescaleras UNIKA, un model amb una guia ovalada feta a mida que s'adapta a escales totalment corbes i estretes.

@valida.salvaescaleras

¡Estrenando su nueva silla salvaescaleras!😁 La solución ideal para acabar con las barreras del hogar 😊👏 #instalación #movilidad #desplazamiento #seguridad #España

♬ An exciting concept BGM in American(164367) - Phalene
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu