sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Els casats sobreviuen millor al càncer

Les persones casades tenen menys possibilitats de patir càncer. Així ho corrobora un estudi que s'ha publicat recentment en la revista Journal of Clinical Oncology en el qual van participar 700 mil persones dels Estats Units diagnosticades dels tipus de càncer més mortals. Els resultats van demostrar que els casats tenien més possibilitats de sobreviure a la malaltia i que la mortalitat es reduïa un 20% en els pacients casats respecte als solters.

Aquesta disminució es deu al fet que a les persones amb parella se'ls detecta abans el càncer i acudeixen amb més freqüència als tractaments de cura. Segons un dels promotors de l'estudi Paul Nguyen “li insistiràs a la teva esposa perquè es faci les seves mamografies. Li insistiràs al teu espòs perquè es faci la colonoscopia. Si estàs sol, ningú t'hi obligarà”.

A més, en estar acompanyat, se superen millor els tractaments contra el càncer. A nivell anímic, el suport és VITAL.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu