sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Els Jocs Paralímpics ajuden a generar un nivell més elevat de sensibiiltat

El president de l'Comitè Paralímpic Espanyol (CPE), Miguel Carballeda, ha explicat que els Jocs Paralímpics ajuden a generar un major nivell de sensibilitat, conscienciació i percepció respecte a les persones amb discapacitat. "Crec que els jocs deixen un gran llegat en el temps que permet que els ciutadans que l'han pogut palpar cada dia durant les competicions, tractin a les persones amb discapacitat d'una manera diferent de com pensaven que eren", va destacar el màxim mandatari de l' CPE.

Carballeda ha assenyalat que Barcelona'92 va convertir els Jocs Paralímpics en una competició de primera categoria i aquest any en "Londres'12 la societat espanyola volia conèixer i seguir les competicions a través dels mitjans de comunicació per saber de què són capaces les persones amb discapacitat ". El president també va voler recalcar que els Jocs donen un missatge important a el món, especialment a les persones amb discapacitat de països més desfavorits, i transmeten totes aquestes qüestions tan importants en la societat com el treball comú, la superació o la capacitat de tirar endavant.

Els Jocs Paralímpics, segons Miguel Carballeda, és el "esdeveniment internacional més important per poder canviar coses essencials respecte a les persones amb discapacitat". Pel que fa a la feina de preparació de cara a Rio de Janeiro 2016, el president de l'CET va afegir que "els atletes es preparen àrduament per superar amb escreix els èxits obtinguts a Londres".

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu