sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Els millors hotels adaptats del país

Falta un mes perquè comenci l’estiu, el calor, la platja... i les vacances. Si aquests dies estàs organitzant un viatje o una escapada, en aquest post t’ajudem a escollir els millors hotels adaptats d’Espanya.

Si busques per Internet, no totes les webs de reserva online ofereixen informació sobre el grau d’accessibilitat de l’hotel. Per exemple, és possible que l’accés al hall compti amb una plataforma salvaescales, un ascensor per a moure’s entre els diferents pisos o una rampa per entrar o sortir de l’edifici. Ara bé, no es sol especificar si les habitacions estan adaptades. Fa uns dies posàvem com a exemple l’experiència del campió de pàdel Luis Peinado en trobar-se una habitació amb una banyera i una dutxa sense cadira.

Per evitar contratemps com aquests, et proposem diferents opcions per trobar un hotel adaptat al 100% perquè gaudeixis de les millors vacances d’estiu:

- Hotel Clipper & Villa**** (Torroella de Montgrí, Girona). Aquest espectacular complex hoteler al cor de la Costa Brava compta amb una habitació accessible completament equipada. A més, disposa de plaça de pàrquing reservada a persones amb mobilitat reduïda, piscina i una amplia zona amb jardí.  

- Hotel Santo Domingo**** (Madrid). Disseny, luxe, elegància i accessibilitat defineixen aquest cèntric hotel madrileny. Les atencions estan presents en cadascun dels seus detalls: habitacions temàtiques, banys completament adaptats, portes amples i taules amb una alçada superior als 75 cm. fan d’aquest hotel un dels més recomanats del país.

- Hotel Servigroup Papa Luna**** (Peñíscola, Castellón). Si busques un hotel a peu de platja, prop d’un lloc turístic, amb piscina i que ofereixi diverses habitacions adaptades; aquest hotel suposa una de les millors opcions possibles. Compta amb 17 habitacions adaptades, 6 ascensors, lavabos adaptats i un ampli restaurant amb taules d’alçada superior als 75 cm.

- Hotel Room Mate Emma*** (Barcelona). Espectacular hotel urbà situat en el cor de l’Eixample de la capital catalana. Amb un disseny contemporani i estètica cuidada, aquest hotel disposa de 2 habitacions per a persones amb discapacitat. A més, en les zones comunes s’ha procurat cuidar al màxim la mobilitat, tant a l’entrada, com al pàrquing, al menjador i als lavabos.

Aquest són alguns dels millors hotels adaptats d’Espanya. Si tens curiositat pots trobar altres hotels en directoris com www.equalitasvitae.com, que ofereixen informació detallada sobre el seu grau d’accessibilitat.

D’altra banda, esperem que la resta d’hotels prenguin consciència de la necessitat d’incloure l’accessibilitat a les seves instal·lacions i habitacions. A dia d’avui, menys del 10% de les cases rurals d’Espanya estan adaptades, una xifra que hauria de corregir-se abans dels 2017, amb l’entrada en vigor de la nova llei d’accessibilitat.

Si tens dubtes o vols fer del teu habitatge o empresa un espai accessible, t’assessorem sense compromís de com fer-ho. Només ens has de trucar al 900 414 000. Fins aviat!  

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu