sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Els millors salvaescales per a piscines privades i públiques

Quan busquem millorar la qualitat de vida en les persones hem de pensar en qualsevol circumstància en el seu dia a dia. Les persones amb alguna mena de discapacitat o mobilitat reduïda han de poder gaudir de la vida com ho fem tots i això inclou el poder gaudir de l'estiu i de les piscines. Les cadires salvaescales per a piscines són una inversió per a molts anys i hem de triar la millor opció.

Per això, en aquest article et presentem els millors salvaescales per a piscines privades i públiques.

 

 

Potser t'interessa: Normativa d'adaptació de piscines

 

 

Com triar el millor salvaescales per a una piscina privada o pública

 

Existeixen diverses opcions per a millorar l'accessibilitat de qualsevol piscina, aquestes dependran en funció de si la seva utilització serà freqüent o puntual. També hem de valorar la grandària, la capacitat i el pressupost de l'ajuda.

Una de les opcions més segures i demandades per a superar les barreres de les piscines són els elevadors per a piscines. Aquests sistemes d'elevació ofereixen un accés còmode i segur a aquestes persones amb mobilitat reduïda o d'avançada edat que tenen dificultats per a entrar o sortir de la piscina.

A Válida sin barreras, disposem de diversos models per a l'accés a les piscines. Totes les nostres ajudes tècniques permeten el seu ús tant en piscines d'interior com en exteriors gràcies als seus materials d'alta qualitat.

En termes generals, existeixen dos tipus d'elevadors per a piscina, el fixos i els elevadors portàtils o mòbils. 

Els elevadors per a piscina fixos AQUA:

 

Funcionen a través de la pressió d'aigua de xarxa i la seva fixació pot ser fixa o mòbil. Es tracta d'un sol ancoratge amb tres punts de suport compost per un masteler, una cadira elevadora i un pistó hidràulic.

La cadira se submergeix per a permetre l'entrada o la sortida de l'aigua de l'usuari.

Disposa d'un braç d'ancoratge telescòpic que permet adaptar-se a diferents tipus de reposadero.

Aquest elevador hidràulic permet que la persona d'avançada edat o amb poca mobilitat pugui realitzar la transferència i el recorregut de cares a l'aigua. D'aquesta manera, l'usuari se sent més còmode. A més, AQUA disposa d'un reposapeus rígid que li proporciona més seguretat durant el seu ús.

 

”elevador-fijo-piscinas-discapacitado-accesibilidad-agua-salvaescaleras”

 

- Elevadors per a piscina portàtils AQUA:

 

Aquests sistemes d'elevació s'adapten a qualsevol mena de piscina i no necessiten cap mena de fixació al sòl. El seu funcionament és a través de bateries elèctriques i permet ser transportat a qualsevol lloc.

A Válida sin barreras disposem de 4 models d'elevadors portàtils amb diferents característiques tècniques: AQUA M1, AQUA M2, AQUA M3 i AQUA M4.

En el cas dels elevadors per a piscines fixos AQUA que disposem, l'estructura i el pistó són d'acer inoxidable AISI 316. La cadira és d'un material sintètic apte per a exterior.

Les estructures dels nostres elevadors per a piscina mòbils estan formada per materials resistents d'alumini i acer inoxidable.

 

”elevador-*portatil-piscines-discapacitat-accés-aigua-*minusvalia-*salvaescaleras”

 

 

Materials i funcionament dels millors salvaescales per a piscines

 

Per a triar el millor salvaescales per a piscines hem de tenir en compte diferents factors importants com el material de l'ajuda, la seguretat i el seu funcionament.

Ha d'estar construïda amb materials resistents a l'oxidació, tant de l'aigua com del clor, així com a la deterioració produïda per les inclemències del temps.

S'aconsella evitar els plàstics durs o composites que no resisteixin els raigs UV. En canvi, els millors materials són l'alumini i l'acer inoxidable.

La cadira ha de ser ergonòmica adaptant-se a la fisonomia de les persones i oferint comoditat a l'usuari. A més s'aconsella que estigui feta per materials lleugers i flexibles com a resines o plàstics homologats per a exteriors. Això significarà un menor treball (i per tant, menor desgast) de l'estructura motriu.

Han de comptar amb les certificacions europees que proporcionin una garantia d'ús i seguretat al seu client. També és important fixar-se en la mena d'ancoratge, perquè depenent de l'ús anirà millor un elevador fix o mòbil.

 

”elevador-material-resistente-funcionamiento-portatil-piscinas-discapacidad-acceso-agua-salvaescaleras”

 

 

Instal·lació i manteniment de salvaescales per a piscines

 

A Válida sin barreras posem a l'abast de les persones les últimes novetats en accessibilitat per a acabar amb qualsevol mena de barrera arquitectònica.

Ens encarreguem de tot el procés: l'assessorament, el mesurament i la instal·lació de l'ajuda perquè l'usuari no es preocupi per res.

A més, oferim 2 anys de garantia de sèrie, incloent el desplaçament i la mà d'obra de l'equip tècnic. Oferim també l'opció de contractar un manteniment preventiu per a allargar la vida útil de la màquina i evitar retards en la solució d'avaries.

 

”elevador-instalacion-mantenimiento-salvaescaleras-agua-funcionamiento-piscina-acceso”

 

 

Empresa líder en salvaescales i plataformes elevadores per a piscines

 

A Válida sin barreras som l'empresa líder de vendes en solucions salvaescales a nivell nacional. 

Oferim tot tipus d'ajudes tècniques per a millorar la vida de les persones de la tercera edat, amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes.

Si vols informació sobre un elevador per a piscines, et proporcionem l'assessorament tècnic adaptat a les teves necessitats i un pressupost gratuït i sense compromís.

Truca'ns al telèfon 900 414 000 o envia'ns un mail a [email protected] amb les teves dades de contacte i la teva consulta perquè puguem ajudar-te en la major brevetat. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu