sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Erugues salvaescales ¿qué són i per a qué serveixen?

Què és?

Les erugues salvaescales són una solució mòbil per a usuaris en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda. La seva estructura es fixa a un asilla de rodes i el conductor controla els comandaments, activant un mecanisme de cremallera que permet ascendir o descendir escales segons vulgui.

Per a qui?

Per a usuaris que utilitzen cadira de rodes convencional (no elèctrica) i requereixen pujar o baixar les escales de manera ocasional. Mentre van asseguts en la cadira, una altra persona dirigeix els comandaments.

Principals característiques de les erugues salvaescales:

- Per les seves reduïdes mides, són de fàcil transport, arribant a poder-se guardar en el maleter del cotxe.

- Disseny modern i funcional.

- Existeixen models per a escales rectes i corbes.

- Realitzat en materials d'alta qualitat, resistent a colpes, esgarrapades i forces de tensió.

- Funcionen amb bateries. Solament requereixen un endoll convencional per recarregar-se.

- Preu competitiu, a l'altura d'altres solucions salvaescaleras. 

- Disposen de múltiples controls electrònics, com a nivell d'inclinació o fre autobloqueante automàtic, que garanteixen la seguretat de l'usuari durant tot el trajecte.

- Poden transportar fins a 130 kg en un sol trajecte (incloent usuari + cadira de rodes).

- El seu mecanisme de cremallera permet reduir l'esforç de l'assistent, fixant-se a més als esglaons. 

- Com a condicionant, l'ús d'una eruga requereix un bon domini per part del conductor ja que existeix risc de bolcada davant un mal ús.

- D'altra banda, l'usuari sempre requerirà d'un assistent per poder pujar i baixar les escales, restant autonomia i sumant dependència. 

Les erugues salvaescales són solucions mòbils molt útils, sobretot per a espais reduïts. Si estàs pensant a comprar una, et recomanem que llegeixis el nostre post sobre avantatges i inconvenients que publiquem fa uns dies. 

I recorda, si tens algun dubte o t'agradaria provar una d'aquestes màquines, en Válida sin barreras t'ajudem. A més, t'oferim assessorament tècnic i pressupost gratuït sense compromís: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu