sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Escala l'hotel Melià Barcelona Sky

Escales, ascensors, elevadors, salvaescales... Res de tot això! El francès Alain Robert puja als edificis escalant! La seva nova gesta ha estat aquesta setmana en escalar l'hotel Melià Barcelona Sky, el 4t. edifici més alt de la ciutat de Barcelona. Ho va fer en 20 minutos, ajudant-se només de les seves mans i peus.

Pujar a les altures té un preu, el de la sanció policial, ja que incompleix les lleis de seguretat ciutadana que inclou un article explícit on es prohibeix escalar edificis. La multa en aquests casos oscil·la entre els 100 i els 600 euros, en aquest cas va quedar sense llibertat sense càrrecs.

Alain, de 55 anys, s'ha guanyat i amb raó el malnom de “Spiderman francès”. En el seu historial compta amb més de 130 edificis escalats. Entre ells es troben edificis tan emblemàtics com el Empire State Building de Nova York, el Golden Gate Bridge de Sant Francisco, el complex burj Khalifa de Dubai, la Torre Eiffel de Paris i les Torres Patrons de Malaisia.

Robert no sol usar cordes ni xarxes de seguretat, i grava les seves gestes per ensenyar-les al món. De fet viu de les seves temeritats. Això sí que és portar una vida sense barreres.

Podeu veure el vídeo aquí: https://youtu.be/rfMVDQtaES0


Font: laVanguardia

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu