sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Escales modernes increïbles i solucions

Has vist alguna vegada escales realment modernes? T'ensenyem exemples increïbles i innovadors, així com solucions per a l'elevació que es mimetitzen amb les escales.

Les escales formen part del nostre dia a dia podent-les trobar en multitud d'emplaçaments. Actualment, l'estètica és molt important a l'hora de triar com serà la nostra escala. Aquesta ha d'anar concorde al disseny de la nostra llar, quedant ben integrada i amb un aspecte modern.
L'arquitectura actual presenta estils molt sobris, amb un estil minimalista.

Tant si necessites redecorar la teva escala com dissenyar-les de zero, queda't a veure aquestes increïbles escales i solucions per a l'accessibilitat.

Idees d'escales modernes per a interior

Fins fa relativament poc, les escales eren un element que no se solia tenir en compte per a la decoració general de la llar.

Actualment, es dóna molta importància al sector del disseny d'interiors i per descomptat també a les seves escales. Aquestes ja formen una part important del disseny general de l'entorn d'interiors.

En els dissenys actuals més moderns prima la simplicitat i austeritat. Un dels models d'escales amb dissenys moderns són les escales flotants, ocupen molt poc espai i garanteixen un disseny innovador.

 

”escaleras

 

Si el que vols és reformar les teves escales i fer-nos més divertides, hi ha uns certs elements que podem aplicar.

Et deixem amb un article on t'ensenyem diferents Idees de decoració d'escales que existeixen.

 

Galeria d'imatges de dissenys d'escales moderns: 

”escaleras 

 ”escaleras

 

”escaleras

 

 

 

Tipus d'escales modernes per a cases petites

Les escales són necessàries per a unir un o diversos nivells. Fins ara, aquest element de la llar passava bastant desapercebut, però cada vegada més està cobrant més importància en l'estil global de la llar.

Si el que volem és aprofitar l'espai, hi ha diferents solucions que permeten adaptar-se completament a l'entorn. En aquest sentit, existeixen les escales de caragol que ocupen molt poc espai. També s'existeix la possibilitat de tenir escales amb calaixos i compartiments sota, això és ideal per a guardar objectes sota i aprofitar al màxim l'espai.

 

Escales modernes de fusta

Les escales de fusta aporten un ambient de calidesa garantint un entorn molt acollidor. A més, aquestes escales solen ser més silenciosa que altres materials com l'alumini.

La combinació de graons de fusta amb altres materials com a metalls proporciona un estil modern a la llar.

 

T'ensenyem alguns exemples d'escales modernes de fusta a continuació:

 

”escaleras

 

 ”escaleras 

 

”escaleras

 

 

Salvaescales es escales modernes

 

Les escales són construccions o estructures que permeten pujar i baixar els pisos d'un edifici o per a comunicar diferents nivells.

Encara que són necessàries, hi ha moltes persones que tenen dificultats a l'hora de pujar-les o baixar-les. Això pot deure's a diferents problemes de mobilitat, ja sigui per una edat avançada, lesió o discapacitat.

En aquests casos, resulta imprescindible tenir una alternativa a les escales per a aconseguir un entorn accessible. Això pot aconseguir-se amb una ajuda tècnica que permeti superar les barreres físiques presents en l'entorn.

Una de les més utilitzades en l'àmbit particular són les cadires salvaescales. Aquest tipus de solucions s'adapten en forma i recorregut a l'escala en qüestió. En aquest sentit, poden condicionar-se a trams rectes, trams corbs, escales de caragol o amb un o diversos descansos.

Si el que prima és l'estètica de l'entorn, hi ha salvaescales que s'adapten als colors i a l'estil de l'entorn. En aquest sentit, en Válida sin barreras disposem d'un ampli ventall de cadires salva escales i altres solucions accessibles per a superar qualsevol tram d'escales.

Acceptar la instal·lació d'un salvaescales no ha de comprometre l'estètica de l'entorn.

 

T'ensenyem algunes de les instal·lacions de cadires salvaescales més integrades amb l'entorn:

”estiramientos-ejercicios-personas-mayores-movilidad-reducida-actividades-autonomia-salud-bienestar”  

”salva 

”escaleras 

 

”sillas

 

 

Escales modernes convertibles en elevadors

En Válida sin barreras disposem de diversos models que s'integren perfectament amb l'entorn. Aquests salvaescaleras passen desapercebuts allí on s'instal·len. T'ho ensenyem a continuació.

  • Plataforma elevadora FUTURA. FUTURA és una plataforma elevadora ideal per a l'ús de les persones que es desplacen en cadira de rodes. Compta amb un disseny elegant i funcional. La seva base s'adapta a l'estètica de l'entorn, d'aquesta manera, per a inadvertida en el lloc d'instal·lació. La seva càrrega màxima són 500 kg.

 

”soluciones

 

  • Plataforma salvaescaleras MINNIUM. Aquest sistema d'elevació permet superar recorreguts curts de fins a 780 mm. Quan està plegada, queda perfectament integrada en el sòl, sent una solució especialment discreta. És molt útil per a aquests espais amb valor històric i arquitectònic. La seva càrrega màxima és de 300 kg.

 

”solución

 

  • Plataforma elevadora CELARE. Aquest tipus de plataforma elevadora és resistent, robusta i molt fàcil d'utilitzar per qualsevol persona. Igual que les altres ajudes, VIGILÉS pot personalitzar-se segons l'estètica de l'entorn. Per això, quan no està en ús queda oculta integrant-se amb la resta de l'entorn. La seva altura d'elevació pot ser de 50 fins a 5000mm.

Hi ha dues versions amb diferents càrregues: versió 300kg i versió 400kg.

 

”plataforma

 

  • Escala elevadora ADAPTO. ADAPTO és una solució innovadora i molt versàtil, permetent un ampli rang de mesures i dissenys. Aquesta escala es converteix en plataforma per a elevar a les persones amb mobilitat reduïda de manera segura. La seva elevació màxima és d'1.50 mm.

La seva càrrega màxima és de 400 kg.

 

”escalera

 

  • Escala elevadora INVISIBLE. Quan es busca una especial consideració per l'estètica i arquitectura, INVISIBLE és la millor solució. Aquesta solució s'adapta a qualsevol superfície, encara que els esglaons siguin de pedra, marbre, fusta, etc. INVISIBLE converteix l'escala en una plataforma elevadora per a pujar a qualsevol usuari d'una manera fàcil i còmoda.

La seva càrrega màxima és de 500 kg.

 


”escalera

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu