sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Espanya tindrà la població més vella del món, en tres dècades

salvaescaleras para personas mayores

Al 2050 hi haurà al món prop de 2.000 milions de persones de 60 anys. Serà la primera vegada a la història que hi hagi més persones grans que nens al món, segons dades de les Nacions Unides. La població espanyola creixerà 2,1 milions d'habitants en els pròxims 40 anys -48 milions en 2049- i tindrà el doble de persones més grans de 64 anys, segons les projeccions de l'INE.

Amb aquestes dades a la vista, es fa inevitable pensar en les necessitats que tindrà aquest col·lectiu de persones, com ara l'accessibilitat en les seves pròpies cases. Per això, parlem amb Albert Vila, Director Comercial de Válida sin barreras, empresa líder en el sector de l'accessibilitat.

P: Què necessita un habitatge per a ser accessible per a una persona major o amb mobilitat reduïda?

R: Habitatges hi ha de molts tipus, però per considerar un habitatge accessible s'haurien de donar una sèrie de condicionants:

- Pas de portes prou ample per permetre el pas d'una cadira de rodes.

- Dutxa o bany pla, que faciliti al màxim l'accés.

- Poder accedir a totes les estades de l'habitatge, és molt important gaudir de normalitat en el nostre habitatge.

Després hi ha moltes més coses que han de considerar-se en funció de les necessitats de cadascun, però sempre amb l'objectiu d'atorgar el màxim d'independència a l'usuari.

P: Què ofereix Válida sin barreras per a ajudar a aquest col·lectiu?

R: Vàlida sense barreres ofereix un ampli catàleg de productes per superar les barreres arquitectòniques, amb l'objectiu sempre d'integrar al màxim els seus productes a l'entorn on se situen i atorgar als seus usuaris el màxim confort i independència.

P: En la conjuntura actual, s'agraeix qualsevol tipus d'ajuda. Quines subvencions existeixen actualment per a adaptar un habitatge o comerç?

R: Lamentablement aquest tema és una de les mancances més grans que ens trobem diàriament ja que l'administració ha disminuït dràsticament les seves aportacions a aquest efecte, no obstant això algunes comunitats o entitats d'àmbit local continuen oferint petites subvencions que malgrat ser insuficients són de vital importància per al col·lectiu al qual van dirigides.

P: Quin és el valor afegit de Válida sin barreras en un mercat tan competitiu com l'actual?

R: El nostre valor afegit és una cosa molt senzilla, escoltar les necessitats dels nostres clients, plantejar solucions concordes a les necessitats individuals de cadascun d'ells i que aquestes siguin funcionals per a les seves necessitats.

A part els nostres estàndards de qualitat són molt alts tant en el moment de la venda com passat un temps des de la instal·lació, per a nosaltres la postvenda i servei tècnic són temes als quals donem una extrema importància oferint als nostres clients un gran ventall de serveis perquè sempre puguin gaudir del seu producte com si hagués estat acabat d'instal·lar.

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

Pots consultar tots els nostres productes en www.valida.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu