sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Eurotaxi! Adaptats per a persones amb discapacitat

eurotaxi desplaçament adaptat discapacitat

No estem molt acostumats a sentir aquesta paraula quan anomenem a un taxi. I és que encara no és habitual comptar amb Eurotaxis al nostre país, és a dir, vehicles de servei públic adaptats per a desplaçar les persones amb discapacitat. Amb l'objectiu, d'explicar a la població que en què consisteix un Eurotaxi, l'Observatori de l'Accessibilitat de COCEMFE ha publicat el document: “El eurotaxi: un mitjà de transport necessari per a la mobilitat de les persones amb discapacitat”.

Està dividit en 10 capítols durant els quals coneixerem la història d'aquest vehicle adaptat, la seva importància i evolució, a més d'analitzar la legislació i les característiques intrínseques al Eurotaxi.

El text també planteja la problemàtica actual d'aquest tipus de transport, que bàsicament són l'escassetat de vehicles i el consegüent sobrecost per als usuaris.

Per a contrarestar aquestes barreres, el document planteja solucions com incentivar el taxi adaptat sense dependre de les subvencions, distribuir els vehicles accessibles en parades situades en llocs molt freqüentats, coordinar els taxis adaptats mitjançant adscripció a una agrupació central telefònica…

Vàlida sense barreres se sumar a donar solucions en aquest terreny, i hem sumat una nova divisió a la nostra gamma de serveis. Ara, adaptem vehicles! Vehicles privats o de servei públic, com a taxis.

Consulta'ns més informació, sense compromís.

[email protected] o al telèfon gratuït 900.414.000

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu