sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Eurotrotters per promocionar l'accessibilitat a les ciutats

eurottroter para mejorar la accesibilidad

Marie i David són els dos Eurotrotters que viatgen en cadira de rodes per diferents ciutats europees fins al pròxim 22 de setembre. La seva missió és difondre el missatge de l'accessibilitat i treballar per a la creació d'una plataforma d'intercanvi que ha de promoure i utilitzar eines tecnològiques per a suprimir les barreres per a les persones amb mobilitat reduïda i per a tots aquells ciutadans que ho desitgin.

El projecte Eurotrotters arriba a Espanya amb l'objectiu de promocionar l'accessibilitat de les ciutats a través de les noves tecnologies.

Aspyam Madrid, Aspyam Catalunya, la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (Predif), la Fundació del Lesionat Medul·lar i la Confederació ECOM, amb la col·laboració de l'associació francesa Jaccede, crearan una xarxa dinàmica de promoció de l'accessibilitat. La seva finalitat és compartir informació sobre els llocs accessibles de totes les ciutats i construir una comunitat basada en una mentalitat positiva.

El projecte finalitzarà el dia 26 d'Octubre amb una gran jornada d'accessibilitat que se celebrarà a Londres, Brussel·les, París, Berlín, Barcelona i Madrid simultàniament.

L'associació Jaccede va crear en 2006 la primera guia col·laborativa de llocs accessibles. Aquesta guia es fa gràcies a l'aportació dels usuaris, que mitjançant un qüestionari, recullen la informació bàsica dels establiments accessibles d'una ciutat. Els usuaris poden introduir la informació a través de la web ‘www.jaccede.com’ o a través de l'aplicació mòbil Jaccede.

L'aplicació és gratuïta i ofereix informació sobre el nivell d'accessibilitat de més de 27.000 llocs. A més, va guanyar els Smart Accessibility Awards de 2012 en categoria de Mobilitat.

No esperis més i uneix-te a la carrera per l'accessibilitat, visita www.jaccede.com i accedeix a un món sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu