sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Fabricants d'Scooter elèctrics per a discapacitats [TOP 7]

Quins fabricants d'Scooter elèctrics per a discapacitats hi ha?

 

Afortunadament, cada vegada hi ha més ajudes tècniques per a facilitar el desplaçament i l'autonomia de les persones amb mobilitat reduïda.

En aquest sentit, les cadires de rodes elèctriques o els Scooters poden ser de gran ajuda.

Els scooters són més ràpids, solen tenir més autonomia que una cadira de rodes elèctrica i estan pensats per a desplaçaments en intempèrie. A més, el seient sol situar-se en una altura més elevada i tenen un sistema de control amb comandament.

Per això, els scooters són ideals per a aquestes persones que disposen d'una bona autonomia en la part superior del tronc i també suficient força per a poder fer transferències a diferents nivells.

 

Però, com sabem quin és el millor scooter per al nostre cas particular? En aquest article t'expliquem què hem de tenir en compte abans de comprar un, així com els diferents fabricadors i distribuïdors que existeixen a Espanya.

 

 

Pot ser t'interessa: L'scooter per a mobilitat reduïda més veloç del món

 

 

On comprar escúters elèctrics per a persones amb discapacitat?

 

És convenient triar un escúter amb una empresa que ofereixi un servei tècnic o de postvenda. En aquest sentit, et recomanem adquirir-lo per una empresa espanyola que sigui de confiança i que proporcioni un bon servei en cas d'avaria.

 

TEYDER:

 

Disposen d'una àmplia gamma de productes, ajudes tècniques per a cobrir gran quantitat de patologies i reduint cada vegada més barreres a la mobilitat. Teyder distribueix els seus productes a través d'una a àmplia xarxa d'ortopèdies o distribuïdors ortopèdics al llarg de tota la península, Illes Balears i Illes Canàries.

A més, ofereixen un servei d'atenció al client i servei tècnic.

 

INVACARE:

 

Es tracta d'una empresa espanyola que distribueix tot tipus d'ajudes tècniques que compleixen amb els requeriments de mobilitat i normatives europees actuals. Disposen des d'scooters més petits fàcils de transportar fins a escúters de gamma alta de majors grandàries i potents motors equipats amb opcions de seguretat i gran confort.

 

LIBERCAR:

 

Libercar és una empresa que s'especialitza en la venda d'scooters elèctrics i també cadires de rodes. Ofereixen un servei d'assistència tècnica i l'entri de les seves ajudes tècniques en un termini màxim de 72h.

 

MOBICLINIC S.L.:

 

Empresa espanyola que fabrica tot tipus de mobiliari clínic i hospitalari així com ajudes diàries i ortopèdia. Realitzen la fabricació de diversos models de qualitat de diferents scooters per a adaptar-se a les necessitats particulars de l'usuari. Disposa de servei tècnic propi, assessorament personalitzat i enviament gratis.

 

DISCOMOVIL:

 

Ofereixen una àmplia gamma de solucions per a la mobilitat i altres ajudes tècniques. Disposen d'un servei tècnic propi i un departament de vendes de recanvis.

 

KYMCO HEALTHCARE:

 

Ofereix una àmplia gamma de models d'scooters per a persones amb mobilitat reduïda que van des dels petits compactes i transportables, a vehicles d'alta gamma i llarg abast. A més, disposen de tota mena d'accessoris de recanvis i una assegurança en scooters i cadires de rodes.

 

AYUDAS DINÁMICAS:

 

Distribuïdors de tota mena de productes per a l'autonomia personal. Ofereixen atenció al client i servei a tot el territori espanyol.

 

 

Què hem de valorar en triar un Scooter elèctric?

 

Per a triar l'scooter adequat, és important tenir en compte diversos factors com:

 

CÀRREGA MÀXIMA:

 

Et recomanem valorar la càrrega màxima que pot suportar i també quant pesa el mateix scooter perquè no sobrepassi el límit amb el pes de l'usuari.

 

AUTONOMIA:

 

També hem de saber l'autonomia amb la qual compta l'ajuda, normalment van de els 15 i 60km d'autonomia, això és important per a saber la distància que podrem realitzar.

 

PLEGABLE:

 

Un altre factor a valorar és si l'scooter és plegable, això és primordial per als usuaris que desitgin viatjar o per a guardar sense que ocupi espai.

 

DIMENSIONS:

 

En aquest sentit, també ha de tenir-se presenta les dimensions de l'scooter, per norma general els Escúters petits tenen menys autonomia i menys llibertat de moviment però faciliten el seu magatzematge i són ideals per al desplaçament per espais reduïts.

Per contra, un Scooter mitjà o gran permet distàncies més llargues en exterior, són més confortables i l'autonomia dura més. Per contra, el pes de l'escúter i les seves mesures dificulten la seva mobilitat en interiors o entorns reduïts.

 

CAPACITAT DE MANIOBRA I PENDENT:

 

Un altre factor significatiu és saber la capacitat de maniobra així com el seu angle de gir i també la pendent/desnivell que pot superar l'scooter.

 

VELOCITAT:

 

Hem d'informar-nos sobre la velocitat màxima que pot aconseguir l'scooter perquè s'adapti a les necessitats específiques de l'usuari. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu