sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Façanes, arquitectura i la irrupció de la construcció en impressió 3D

Les noves tecnologies superen un altre repte, aquesta vegada, en la construcció d'elements a escala real. D'aquesta manera s'ha aconseguit passar del món digital al real: els dissenyadors holandesos de l'estudi Heijmans i DHE Arquitectes han aconseguit realitzar una façana gràcies a la construcció en impressió 3D. Fins avui, la impressió 3D ha permès crear i recrear petits objectes, oferir solucions protésicas o altres aplicacions, sempre a petita escala.

El projecte combina la impressió 3D a través de la construcció modular. La iniciativa té com a objectiu oferir una construcció temporal, original i innovadora en la reunió de la Presidència dels Països Baixos 2016. Amb aquest motiu, s'enllaça amb la idea unionista, oberta i futurista que enllaça amb l'esperit de la Unió Europea i situa l'arquitectura holandesa de nou en el plànol internacional.

Per a la realització de la façana, els dos estudis holandesos van haver de recórrer als sistemes més innovadors en impressió en gran format. Així, va fer falta construir primer una estructura dotada de robots CNC per cobrir un espai de 20m x 35m. Construïda, mòdul a mòdul, la façana ha estat finalitzada fa amb prou feines uns dies, dotant l'edifico amb un nou revestiment

Entre els detalls més espectaculars de la façana impresa en 3D, destaca la forma ondar, que descriu cobertes pensades per oferir un espai acollidor i especial per als vianants. D'aquesta manera, es convida als ciutadans a formar part de la construcció i gaudir d'ella.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu