sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Característiques de la cadira salvaescales Fidus

característiques de la cadira salvaescales Fidus

L'estiu arriba a la seva fi i toca tornar a la rutina. Perquè no sigui tan difícil la tornada al nostre dia a dia podem adaptar la nostra casa per tenir una vida més accessible.

Válida sin barreras ofereix les cadires salvaescales que s'adapten a qualsevol espai i compten amb els més complets sistemes de seguretat. Entre elles destaca el model FIDUS.

FIDUS és una cadira salvaescales àgil, segura i confortable. Està dissenyada especialment per a trams d'escala rectes i en ambients interiors. El seu objectiu és ajudar a les persones amb dificultat de moviment, amb discapacitat o persones grans a solucionar els seus problemes d'accessibilitat en el dia a dia.

FIDUS té una capacitat de càrrega de fins a 140 kg. El seu seient és plegable, giratori i ocupa poc espai a l'escala. A més, compta amb un cinturó de seguretat. La cadira salvaescales FIDUS es compon d'una guia d'alumini amb fixació als graons, funciona amb bateries i amb recàrrega automàtica a tota la guia i, a més, té un baix consum d'electricitat.

FIDUS permet màxima autonomia, s'instal·la de manera ràpida i no necessita obres. El seu recorregut màxim arriba fins als 9 metres, s'utilitza a través de dos comandaments a distància amb botons de pujar / baixar.

La cadira salvaescaleras FIDUS es pot muntar a banda i banda de l'escala, i a més, la seva tapisseria és de material plàstic, de neteja fàcil i de color beix.

Si vols obtenir més informació sobre FIDUS:

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu