sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Característiques de la cadira salvaescales Fidus

característiques de la cadira salvaescales Fidus

L'estiu arriba a la seva fi i toca tornar a la rutina. Perquè no sigui tan difícil la tornada al nostre dia a dia podem adaptar la nostra casa per tenir una vida més accessible.

Válida sin barreras ofereix les cadires salvaescales que s'adapten a qualsevol espai i compten amb els més complets sistemes de seguretat. Entre elles destaca el model FIDUS.

FIDUS és una cadira salvaescales àgil, segura i confortable. Està dissenyada especialment per a trams d'escala rectes i en ambients interiors. El seu objectiu és ajudar a les persones amb dificultat de moviment, amb discapacitat o persones grans a solucionar els seus problemes d'accessibilitat en el dia a dia.

FIDUS té una capacitat de càrrega de fins a 140 kg. El seu seient és plegable, giratori i ocupa poc espai a l'escala. A més, compta amb un cinturó de seguretat. La cadira salvaescales FIDUS es compon d'una guia d'alumini amb fixació als graons, funciona amb bateries i amb recàrrega automàtica a tota la guia i, a més, té un baix consum d'electricitat.

FIDUS permet màxima autonomia, s'instal·la de manera ràpida i no necessita obres. El seu recorregut màxim arriba fins als 9 metres, s'utilitza a través de dos comandaments a distància amb botons de pujar / baixar.

La cadira salvaescaleras FIDUS es pot muntar a banda i banda de l'escala, i a més, la seva tapisseria és de material plàstic, de neteja fàcil i de color beix.

Si vols obtenir més informació sobre FIDUS:

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu