sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Fundación RafaPuede, premiada en els Premis Romper Barreras

L'associació, amb seu a San Javier (Múrcia), va ser premiada en els Premis Trencar Barreres el passat 7 d'abril. El lloc escollit, una vegada més, va ser la Universitat Abat Oliva de Barcelona, on també es van premiar altres iniciatives escollides per votació popular, en una gala marcada per la inclusió social i les últimes tecnologies.

La Fundació RafaPuede va ser la guanyadora del segon premi d'aquesta última edició, per votació popular i elecció del jurat, format per representants de BJ Adaptacions, Toshiba i Microsoft. El premi reconeix la labor d'aquesta entitat dedicada a l'ús de les noves tecnologies (sobretot, digitals) per afavorir la vida de les persones amb discapacitat funcional.

En el vídeo de presentació d'aquesta fundació vam poder conèixer d'a prop els protagonistes d'aquesta iniciativa, alguns dels quals van assistir personalment al lliurament de premis. Entre les activitats que desenvolupa, la Fundació RafaPuede ofereix tallers oberts i adaptats a tothom, sobre temes diversos i interactius. Entre aquests, destaquen els dedicats a la robòtica, la programació o la impressió 3D.

D'altra banda, la Fundació RafaPuede ofereix formació oberta sobre tots aquests temes, a més incentivar projectes socials com la comunicació aumentativa. A través del seu web, pots apuntar-te i seguir totes aquestes activitats. També podràs aportar el teu granit de sorra fent un donatiu o com a voluntari.

En el lliurament de premis vam tenir el plaure de conèixer-los i felicitar-los pel projecte personalment. Des de Válida sin barreras, va ser tot un honor poder-los entregar el premi ja que són un exemple a seguir per a la inclusió social.

Ver video

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu