sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Google contracta un nen de 12 anys pel seu equip de programadors

Un niño de 12 años trabaja para Google

El nou empleat de Google es diu Nikos Adam, un nen grec de 12 anys que gràcies al seu esforç i talent formarà part de l'equip de programadors de la corporació.

Nikos va ser trobat per Google a la Fira Internacional de Salònica, en la qual va presentar una aplicació sobre atacs cibernètics. Adam també va crear una pàgina web anomenada “Tech is Game” des de la qual puja jocs, programes tècnics i aplicacions dissenyades per ell mateix.

Els representants de Google es van fixar en ell  perquè visitava cada dia l'estand de la corporació en la fira, i participava en tots els seus seminaris de programació.

Van veure el seu talent i el van fitxar, clar que van haver de demanar permís als seus pares, ja que el jove grec encara és estudiant de secundària.

De moment el noi es dedicarà al disseny de la nova xarxa social “Tech is Social”, un sistema de seguretat per a protegir els usuaris dels atacs cibernètics més comuns, i un altre sistema per a generar servidors de jocs.

El més increïble? En Nikos mai ha estudiat informàtica, va aprendre llegint molts llibres i practicant.

Voler és poder!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu