sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Graons per pujar al cotxe

Existeix un ampli ventall de solucions pensades per garantir l'accessibilitat al transport: rampes, grues, plataformes,… Un dels més comuns són els graons per pujar al cotxe. Es tracta d'una adaptació senzilla pensada per a turismes i furgonetes la funció de les quals és facilitar l'accés dels passatgers a l'interior del vehicle.

Consisteix en una petita plataforma col·locada al peu d'una porta lateral del vehicle. Aquesta plataforma es desplega diversos centímetres de manera horitzontal, oferint una superfície complementària per poder recolzar els peus durant l'entrada i sortida del vehicle.

Els graons poden accionar-se de manera manual, requerint una segona persona per a la seva obertura, o automàtica. En aquest últim cas, la plataforma s'obre i es tanca segons la corresponent posició de la porta lateral, facilitant el seu ús. Per això, sempre és aconsellable escollir un graó automàtic ja que permetrà als usuaris poder utilitzar-los d'una manera ràpida i autònoma.

D'altra banda, un graó pot ser una opció interessant per al transport públic. És el cas dels autobusos, minibuses i taxis. A més, en el cas dels taxis, suposa un opcional per diferenciar-se de la competència. I és que invertir en l'accessibilitat del vehicle pot acabar suposant un avantatge econòmic, a més de complir amb el deure moral de garantir un transport apte per a totes les persones.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu