sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Guía sobre los derechos de los consumidores

Drets dels consumidors amb discapactat

L'ONCE i la seva Fundació han creat una guia sobre els drets de consumidors amb discapacitat que té com a objectiu difondre els drets de les persones amb discapacitat com a consumidors i promoure iniciatives que fomentin el consum responsable i la inclusió de l'accessibilitat en l'elaboració de productes, béns i serveis.

Els usuaris poden consultar la guia en format digital i completament accessible. En ella trobaran tota la informació sobre els drets del consumidor, passos per reclamar i davant quin organisme o entitat han d'anar, així com altres problemes comuns dels usuaris amb discapacitat i les possibles solucions. Amb aquesta guia les persones amb discapacitat se sentiran més protegides i coneixeran tots els mecanismes que tenen a la seva disposició per poder exercir els seus drets com a consumidors.

La guia té com a objectiu impulsar un consum responsable a través del canvi d'àmbits de consum atenent les necessitats bàsiques. A més, recull la falta d'informació correcta, completa i comprensible sobre determinats productes i serveis.

La guia sobre els drets dels consumidors amb discapacitat ajudarà a eliminar les barreres físiques, de comunicació per a totes les persones amb discapacitat.

Un petit pas per a l'eliminació dels petits obstacles que ha de superar aquest col·lectiu.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu