sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Història de Válida sin barreras

participacions de Lotería Solidaria de Nadal

Som una empresa que neix l'any 1998. El nostre incessant creixement ens ha posicionat en el sector de l'accessibilitat a nivell nacional.

En els nostres inicis comencem amb la fabricació d'elevadors de curt i llarg recorregutmontaplatos i montacargas industrials.

Més tard, ampliem la nostra gamma de productes incorporant instal·lacions de cadires i plataformes salvaescaleras.

Continuem amb la nostra expansió geogràfica fins a l'actualitat, cobrint la totalitat del territori nacional, sempre amb la mirada posada a oferir productes i serveis de qualitat i a mesura dels nostres clients.

Aquest creixement ha vingut acompanyat d'un cada vegada més ampli ventall d'ajudes tècniques per a la supressió de barreres arquitectòniques. Aquestes solucions ens permeten satisfer, encara més, qualsevol tipus de necessitat en matèria d'accessibilitat i millorar la qualitat de vida de les persones.

En Válida sin barreras donem cobertura a tot el territori espanyol i illes per poder oferir-te el millor assessorament i servei. Oferim productes i ajudes per a l'accessibilitat mitjançant un servei personalitzat per millorar la qualitat de vida de les persones. I és que el nostre objectiu és el d'estar al teu costat i fer-te la vida més fàcil.

La nostra xarxa de professionals arriba a tots els punts d'Espanya, resolent qualsevol aspecte relacionat amb l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques.

Estem molt prop teu!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu