sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Homenatge a Dani Vidal

Cadira per persones amb discapacitat per a piscines

El campió olímpic Dani Vidal Fuster va néixer a Castelló de la Plana fa 35 anys. És esportista d'elit pel Consell Superior d'Esports (CSD) i treballa a l'ajuntament de Borriana.

El diumenge 26 de setembre de 2010, l'Associació comarcal de discapacitats Acodis, rendirà un homenatge de comiat a Dani Fuster, que es retira del món de la competició.

Dani es va iniciar en el món de la natació d'una manera casual, en 1998 i la seva primera competició oficial va ser en 1999, en el campionat autonòmic de Madrid, on va ser guardonat amb 2 medalles. Des de llavors no ha parat d'aconseguir medalles,  trofeus i premis. En la seva pàgina web es pot veure el seu impressionant palmarès de medalles i rècords d'Espanya i del món.

En el 2000 va participar en les olimpíades de Sydney, en el 2004 en les d'Atenes i en el 2008 en les de Pequín.

Entre els seus molts assoliments en travessies en aigües obertes, Daniel Vidal va creuar nadant l'Estret de Gibraltar (2007), en sis hores i vint-i-dos minuts, convertint-se així en el primer nedador paralímpic sense braços a aconseguir aquest repte.

Font: http://www.danividal.net/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu