sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Hortalisses per l'autoestima

Projecte hortalisses per a l'autoestima

Tomàquets, enciams, albergínies, mongetes… Les hortalisses són bones per a la salut, i ara també per a l'autoestima i l'aprenentatge de nens i joves amb discapacitat.

“Ecointegra” és un projecte singular nascut en el municipi de Mollina (Màlaga) en el qual 10 nois amb diversitat funcional, assessorats per professionals agricultors i voluntaris, treballaran un hort ecològic. Aquests nois aprendran a preparar la terra, a sembrar i a recol·lectar les hortalisses al mateix temps que es divertiran i adquiriran hàbits i responsabilitats que augmentaran la seva realització i creixement personal.

“Ecointegra” és una iniciativa de l'Associació de Mollina per a la Integració del Discapacitat (Amidis), una entitat sense ànim de lucre que lluita per la integració i els drets de les persones amb discapacitat en l'àmbit social, laboral i escolar. “Ecointegra” té com a objectiu principal créixer i estendre's per tot el territori, vol que la seva idea arribi a totes les persones amb discapacitat perquè puguin aprendre i madurar mentre es diverteixen.

Estem desitjant veure els primers brots d'aquestes hortalisses plenes de vitamines i de valors.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu