sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

II Jornades de Muntanyisme i Discapacitat

Jornadas de Montañismo y Discapacidad

El museu de la Siderúrgia i la Mineria de Lleó col·labora amb l'organització de les II Jornades de Muntanyisme i Discapacitat que se celebraran l'11 i 12 de maig.

L'objectiu d'aquestes jornades és el d'adquirir coneixements teòrics i pràctics per a facilitar la mobilitat i la interpretació de la naturalesa a persones amb discapacitat. La inscripció a aquesta activitat té un cost de 25 € i està dirigida a estudiants universitaris, muntanyencs federats i aturats, la resta han d'abonar 40 €.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Club de Muntanya  Pandetrave i la Universitat de Lleó, amb ells col·labora el Museu de la Siderúrgia i la mineria i la Federació d'Esports de Muntanya, escala i senderisme de Castella i Lleó.

Amb aquestes Jornades es vol arribar a conscienciar a la població que els discapacitats poden superar qualsevol barrera, amb ajuda tot és més fàcil.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu