sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Ilunion: l'equip espanyol que lidera el ránking europeu de bàsquet en cadira de rodes

Ja van tres anys seguits en els quals l'equip madrileny Ilunion, encapçala en ránking europeu de clubs de bàsquet en cadira de rodes.

En 2016 i en 2017 van guanyar la Lliga i aquest any van quedar subcampions en la temporada que es va realitzar a Hamburg (Alemanya), segons ha informat la Federación Española de Deportistas con Discapacidad Física (FEDDF). 

Hi ha un total de 67 equips de 16 països i està confeccionada en funció dels seus resultats en les tres últimes temporades a Europa tenint en compte els criteris de la Federació Europea de Bàsquet amb cadira de Rodes (IWBF Europa).

El club madrileny es manté en el més alt de la classificació per tercer any consecutiu, després de ser líder també en 2016 i 2017 amb un total de 309 punts, seguit del UnipolSai Briantea 84 Cantú (Itàlia) amb 299 i el Thuringia Bulls(Alemanya) amb 297.

Felicitats als campions!

 

 

Font: www.as.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu