sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Inici dels treballs del nou Pla d'Accessibilidad de Àvila

Accesibilidad en ciudades

Com comentem en posts anteriors, la Ciutat d'Àvila ha estat declarada per la Comissió Europea, Ciutat Europea de l'Accessibilitat per al present any 2011.

El nou Pla d'Accessibilitat que s'ha elaborat, i que substitueix i àmplia el de l'any 2002, és possible gràcies al conveni signat entre l'Ajuntament d'Àvila, l'Imserso i la Fundació ONCE, tenint un termini d'execució de 6 mesos i un cost de 58.000 euros. Els treballs seran a càrrec de Fundosa Accessibilitat.

L'alcalde d'Àvila, Muntanya Domínguez ha ressaltat que el Pla “és una peça clau per al disseny futur d'Àvila”, entenent l'accessibilitat integral com un “assumpte transversal a totes les regidories de l'Ajuntament”. L'alcalde ha anomenat a les forces polítiques, empresarials i socials d'Àvila, presents en l'acte celebrat dijous passat en el Episcopio, a participar de manera activa, al costat dels tècnics de Fundosa Accessibilitat i de l'Ajuntament, en l'elaboració del Pla d'Accessibilitat.

Aquest Pla se centrarà en la millora de 150 vials i espais públics de la ciutat d'Àvila, que està declarada per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat, a més de 44 edificis municipals, en el transport públic i en la senyalització d'aquesta.

El termini d'execució serà de 6 mesos, finalitzant-se abans d'estiu, i tindrà un cost de 58.000 euros. Els treballs seran a càrrec de Fundosa Accessibilitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu